Belousovová: Pre Matoviča a jeho deštrukčnú čatu sme len čísla, v lepšom prípade pokusné myši
05 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
Odvolanie generálneho riaditeľa Východoslovenského ústavu srdcovo cievnych chorôb Františka Sabola a jeho nahradenie hutníkom pobúrilo bývalú šéfku SNS Annu Belousovovú, ktorá v statuse na sociálnej sieti podrobila ostrej kritike Igora Matovičaj a Mareka Krajčího.

„Ja si myslím, že táto vláda nie je neschopná, ale že to robí zámerne. Veď nie je možné, aby sa dospelí ľudia, ktorí nemajú zobraté papiere na hlavu, sú svojprávni, robili takéto očividné chyby pri riadení štátu v období pandémie,“ uvádza Belousovová.

„Minister zdravotníctva odvolal bez udania dôvodu generálneho riaditeľa Východoslovenského ústavu srdcovo cievnych chorôb v Košiciach a na jeho miesto dosadil hutníka. Svoj výber odôvodnil tým, že má dlhoročnú prax v špičkovom riadení v prevažne priemyselných spoločnostiach na Slovensku, ale aj v USA a Kanade. Tým je povedané všetko,“ konštatuje Belousovová, podľa ktorej sme pre Matoviča a jeho deštrukčnú čatu len neživé predmety, čísla, v lepšom prípade pokusné myši.



Manažér závodov ťažkého priemyslu je pre nich lepší riaditeľ ako odborník s dlhoročnou praxou v obore, profesor kardiológie, ktorý ústav riadil dlhé roky bez ohľadu na politické zmeny. Belousovová sa pýta, čo je cieľom Matovičova a jeho deštrukčnej čaty. „Čo je cieľ ich zmätočného, chaotického riadenia štátu? Úplne ho zničiť?! Úplne nás zničiť ?! Pri pohľade na ministra zdravotníctva má vždy napadne slovné spojenie: Mal intelekt vpísaný do tváre,“ dodáva Belousovová na závere statusu, pod ktorým je „zaujímavá“ fotka Mareka Krajčího.

„Normálne som sa za toho idiota hanbila,“ zahlásila Belousovová o Matovičovi
Matovičov príbeh so strihaním vlasov pred cestou do Francúzska „zaujal“ aj Annu Belousovovú. Slová, ktoré použila na opísanie situácie sa zrejme nášmu premiérovi ľahko čítať nebudú. Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.