Vyhrala prvú sériu Vyvolených, dnes ponúka erotické služby: Lindu našli na stránke pre dospelých! (FOTO)
04 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Lindu Drevenkovú si iste mnohí pamätajú z prvej série jojkárskej reality show Vyvolení, ktorú dokonca vyhrala. Známu tvár preto nebolo ťažké rozpoznať na stránke ponúkajúcej masáže a sex za peniaze, na čo upozornili Topky.


Na stránke pre dospelých Linda ponúka rôzne masáže "so šťastným koncom", pričom svoje služby vykonáva zásadne iba s ochranou. Za hodinu si pritom víťazka Vyvolených pýta 200 eur! Hoci mnohé slečny s podobnou zárobkovou činnosťou svoje tváre zahaľujú, Linda tak neurobila, a tajomstvo je odhalené! Víťazka reality show ponúka erotické služby pod pseudonymom Anicska.

Amaterky.sk


Amaterky.sk


„Ahojte, volám sa Anicska a ponúkam profesionálnu masáž, kde si tvoje telo oddýchne po náročnom stresovom dianí. Keď skončím s tebou, budeš sa cítiť ako znovuzrodený. Pre viac informácií ohľadne služieb jedine osobne, zlatíčka, takže do tel. žiadne oplzlé slová!“ nachádza sa v inzeráte.

Dara Rolins po smrti Štaidla: Zvláštny odkaz, ktorým otvorila zakázanú tému!
Ladislav Štaidl († 75) pred rokmi vo svojej knihe uviedol, že mal románik so speváčkou Darou Rolins (48). Tá to vtedy rázne popierala, informuje portál Expres. Blond speváčka krátko po smrti slávneho skladateľa poslala do neba záhadný odkaz, v... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Timotej Dudka