Dara Rolins po smrti Štaidla: Zvláštny odkaz, ktorým otvorila zakázanú tému!
04 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Ladislav Štaidl († 75) pred rokmi vo svojej knihe uviedol, že mal románik so speváčkou Darou Rolins (48). Tá to vtedy rázne popierala, informuje portál Expres. Blond speváčka krátko po smrti slávneho skladateľa poslala do neba záhadný odkaz, v ktorom píše napríklad o tom, ako je život spravodlivý. Na čo naráža?


Známy český skladateľ Ladislav Štaidl, ktorý počas svojej kariéry spolupracoval napríklad s Karlom Gottom, 30. januára definitívne prehral svoj boj s ochorením Covid-19.

Pár dní po smutnej udalosti umiestnila Dara Rolins na Instagram fotografiu, na ktorej sa spokojne usmieva a drží v ruke pohárik s vínom. "Život je nevyspytateľný. Krásny i smutný, spravodlivý i krutý. Dáva aj berie. Všade a všetkým. Pripíjam na život a posielam spomienku do neba na tých, ktorí nás opustili, a úsmev za to, že sme ich na svojej ceste životom stretli," napísala ku spomínanej snímke speváčka.

O romániku zosnulého Štaidla a ešte neplnoletej Dary Rolins hovorila pred časom aj Bartošová!
Dnes je pre česko-slovenský umelecký svet naozaj smutný deň. Okrem obľúbeného herca Andreja Hryca (†71), ktorý podľahol leukémii, zomrel aj uznávaný český hudobník Ladislav Štaidl (†75), ktorý podľa dostupných informácií podľahol vírusu Covid-19,... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Dara Rolins pravdepodobne nemôže zabudnúť na niekoľko rokov starú aféru, kedy Štaidl vo svojej knihe uviedol, že s ňou mal milostný pomer. "Veľký milostný príbeh som prežil s Darinkou v čase, keď som sa prestal deliť o posteľ so svojou ženou. Najskôr ma to dievčatko prekvapilo obrovskou muzikálnosťou, neskôr aj nečakanou sexualitou," napísal Štaidl, čo Dara popierala.

"Je to pätnásť rokov stará historka, ktorá je zrejme jediným spôsobom tohto pána, ako udržať svoje meno v povedomí," povedala pred časom Dara pre Topky.sk. "Veď bol pomaly dôchodca a ja len dievčatko, keď sa - ako on tvrdí - vraj so mnou vyspal," dodala speváčka, ktorá mala naposledy vážny vzťah s rapperom Patrikom Vrbovským alias Rytmusom.

S Ladislavom Štaidlom spolupracovala Dara Rolins v začiatkoch svojej kariéry. Vlastnou cestou sa vydala v šestnástich rokoch. Zaujímavé je, že o ich údajnom romániku vedela aj neskoršia Štaidlova láska Iveta Bartošová. "Boli spolu dlho. Začali na zájazdoch a potom ju bral aj k sebe. O tom, že k nemu dochádza, mi v čase, keď sme boli ešte len kolegovia, dokonca sám rozprával. Vtedy to ešte nebol jeho dom, mal tam len garsónku. Taká zašívárňa, kam si bral dievčatá," napísala vo svojej knihe Iveta Bartošová, ktorej mal potom Štaidl sľúbiť, že svoj vzťah s Darou ukončí.

Sirota Artur Štaidl: Zámožný a láskou obklopený, ale ničený ranami osudu
01 | 02 | 2021 | Timotej Dudka