Taraba: Pán Krajčí, manželke sa vybil mobil, tak Vám píšem sms ja. Môže ísť vysypať smetie?
02 | 02 | 2021 I sefredaktor

"Pán Krajčí, manželke sa vybil mobil, tak Vám píšem sms ja. Môže ísť vysypať smetie? Odpíšte prosím rýchlo. Vďaka," uvádza na sociálnej sieti fiktívnu sms žiadosť o priepustku zo zákazu vychádzania nezávislý poslanec Tomáš Taraba. 





Opozičný poslanec je skeptický v tom, či je súčasná vládna koalícia schopná prijímať a realizovať efektívne opatrenia v boji s pandémiou. "Tvrdia, že priepustky na SMS by v pohode zvládli. Oni, ktorým skolaboval zatiaľ každý systém, oni ktorí na Veľkú noc zapchali na desať hodín diaľnice a cesty," pripomína.




"Oni, ktorým počas testovania zamrzol systém na prihlasovanie sa. Oni, ktorým nefunguje ani prihlasovanie na vakcináciu a skolaboval im systém vyhľadávania kontaktov, vyratúva vládne neúspechy.


"Oni, ktorým ukradli státisíce údajov z NCZI o testovaných osobách na COVID lebo to mali uložene v dokumente ako keď sa žiaci na základnej škole učia robiť s Windowsom. Tak oni by určite stíhali odpovedať na 50 miliónov SMS správ denne. Úplná pohodička," uzatvára skepticky Taraba.