Baránek: Nie “Očkovanie je sloboda“, sloboda je moje rozhodnutie, či sa očkovať dám
02 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Politického analytika Jána Baránka rozhorčili navrhované opatrenia ministra zdravotníctva Krajčího. Vláde Igora Matoviča, ktorá chce podmieniť opustenie domácnosti SMS správou,  odkazuje v statuse na sociálnej sieti, že nie “Očkovanie je sloboda“, ale že sloboda je rozhodnutie, či sa očkovať dám.


"Vy spolok chudákov. Nie, nie chudákov. Ste normálni zločinci, lebo zbytočne tu umierajú ľudia. Vašou vinou. Špekulujete, čo ďalej. Ako testovať, ako očkovať, ako ďalej strpčovať obyvateľom tejto krajiny život,“ píše očividne nahnevaný Baránek.

 



 

„To naozaj? To naozaj, ty zmyslov zbavený, v panike sa zmietajúci nekompetentný zbabelec? Pošlem sms do „centrály“, pošlem. Takú, akú ste ešte v tej vašej centrále nedostali," zastrája sa analytik v reakcii na nápad ministra zdravotníctva, ktorý podľa vzoru Grécka navrhuje na povolenie opustiť dom zaslať sms správu do akejsi centrály.

Baránek píše, že vôbec nemá v úmysle spochybňovať existenciu covidu ani skutočnosť, že mu podľahlo veľa ľudí. Štve ho však totálna bezradnosť a neschopnosť vedenia nášho štátu. Napriek neustálym testovaniam u nás pribúda počet úmrtí. „Prečo odborníci podliehajú nekompetentným utkvelým predstavám premiéra?“ pýta sa Baránek, ktorý je presvedčený, že Matovič bude napokon „zbavený viny“ zo zdravotných dôvodov.

„Čo takto nakúpiť Ivermectin a konečne začať liečiť a nie bombardovať tento národ vašimi nezmyselnými atómovými bombami? Vašimi idiotskými smskami? Vašimi ďalšími nezmyselnými nápadmi? Čo keď je riešenie takéto jednoduché?“ pýta sa politológ.

Vláda vytvorila diabolský kruh zla, vydierania, sociálnej genocídy a bezprávia, tvrdí Baránek
Liek Ivermectin by mal byť jedným z tých, ktorý môže pomôcť v boji proti koronavírusu. Vláda ho však zatiaľ odmieta za čo ju politický analytik Ján Baránek podrobil veľkej kritike. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


„Chcú mi zobrať slobodu. A ešte aj prihlúplo k tomu priznajú. Vraj “Očkovanie je sloboda“. Nie, vy fašisti. Nie očkovanie je sloboda. Viete, čo je sloboda? Sloboda je moje rozhodnutie, či sa očkovať dám,“ pokračuje v statuse a dodáva, že Ivermectin už kúpil celej rodine, sebe aj rodičom.

Baránek priznáva, že už sa mu nechce žiť vo svete, ktorý riadia šialenci. „Chcem už žiť normálne. Máme na to, aby sme žili normálne. Som ochotný žiť normálne aj za cenu hrozby Covidu,“ píše v statuse Baránek, podľa ktorého už dnes majú opatrenia proti Covidu na svedomí viac životov, ako Covid samotný.

„Nepotrebujem k slobode vaše sms, vaše modré zdrapy, vaše povolenia. Covid nie je čierny mor. Covid nie je Španielska chrípka, ani Ebola. Podľa mne dostupných údajov má Covid smrtnosť cca. 0,3%. Je to úroveň, pri ktorej si skrátka slobodu beriem naspäť. Je na vás, ako sa rozhodnete vy,“ končí status Ján Baránek.

Baránek: Nechcem splácať daň za hlúposť a amaterizmus vládnych politikov
„Vyzývam vládu, aby urýchlene prijala sľubovaný zákon o hmotnej zodpovednosti politikov. Píšem to preto, aby ich ani vo sne nenapadlo, že daň za ich hlúposť a amaterizmus budem splácať zo svojich peňazí," píše na Facebooku Jan... Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Petra Demková