Primátor Kežmarku a poslanec Ferenčák: Ľudia chcú referendum a parlamentné voľby
01 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Poslanec Hlasu-SD a primátor podtatranského Kežmarku Ján Ferenčák hovorí, že prieskumy verejnej mienky dokazujú, že ľudia si prajú referendum o predčasných voľbách. Píše o tom v statuse na sociálnej sieti.


Primátor Ferenčák sa zviditeľnil, keď kritizoval manipulovanie výsledkov celoplošného testovania vládou Igora Matoviča. Teraz tento opozičný poslanec Pellegriniho Hlasu požaduje referendum a predčasné voľby.



Výsledky prieskumu spoločnosti Median, ktoré si dala spraviť verejnoprávna RTVS, ho potešili. „Ľudia chcú referendum a nové parlamentné voľby,“ píše.

„Z prieskumu Median pre RTVS vyplýva, že viac ako polovica občanov chce referendum o predčasných voľbách a ukončení terajšej vlády chaosu. Ešte zaujímavejšie je zistenie, že až 58 percent opýtaných sa na ňom chce zúčastniť, preto je veľká šanca, že avizované referendum môže byť úspešné,“ dodáva Ferenčák.

„Kolegovia, nedajte sa zastrašiť a ochráňte zdravie svojich občanov,“ vyzýva primátor Kežmarku
Primátor Kežmarku a poslanec Národnej rady za Hlas-SD Ján Ferenčák si za výsledky celoplošného skríningu servítku pred ústa rozhodne nedával. Teraz na sociálnej sieti burcuje svojich kolegov aby chránili zdravie svojich občanov. Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.