„Ktorý psychicky zdravý človek si myslí, že je schopný zvrátiť demografický vývoj?“ pýta sa Belousovová
01 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
Slovenská populácia starne a detí sa rodí málo. Chce to zmeniť premiér Igor Matovič, no Anna Belousovová mu to v statuse na sociálnej sieti poriadne osolila.

„Vynálezca atómovej zbrane proti koronavírusu, virológ, epidemiológ a odborník na všetko prišiel v zúfalej snahe zastaviť strmý prepad svojich preferencií s ďalšou geniálnou témou: Rozhodol sa zvrátiť negatívny demografický vývoj Slovenska,“ píše.

„Ktorý psychicky zdravý človek si bude myslieť, že je schopný zvrátiť demografický vývoj, keď nie je schopný zastaviť prepad ekonomiky?! Mám strach, že Matovič a spol. sa budú snažiť použiť na dosiahnutie cieľa svoje obľúbené nástroje - príkazy, nariadenia a tresty za nesplnenie kvót pôrodnosti," varuje Belousovová.



Podobne premiér ohlasoval atómovú zbraň proti "hnusobe" a skončili sme medzi troma najhoršími krajinami sveta, čo sa týka úmrtnosti na koronavírus, upozorňuje bývalá predsedníčka SNS.  "Teraz chce zachraňovať demografický vývoj Slovenska a logicky mám obavy, aby výsledkom jeho snáh nebolo to, že ako národ vymrieme,“ vyhlásila.

Podľa Belousovovej dopadne boj proti demografickej kríze rovnako ako manažovanie pandémie. "Úplne vážne sa bojím, že slovenskému národu hrozí vymretie - zánik,“ dodáva.

Belousovová: Vírus mal asi za cieľ zbaviť sa starých a chorých, aby sa odľahčili sociálne systémy
Národniarka sa opäť obula do vlády Igora Matoviča. Podľa nej, napriek tomu, že o účinkoch Ivermektínu pri liečbe koronavirusu sa hovorí už rok, naša vláda ho tajila. „Tento a iné lacné lieky zatĺkali a liečenie nimi vyhlasovali za konšpirácie a... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Petra Demková