JUDr. Krajníková: Denne ma kontaktujú stovky zúfalých ľudí - plačú a uvažujú o samovražde
01 | 02 | 2021 I Petra Demková

Hlavný hygienik Ján Mikas zaobchádza so životmi občanov ako s kartónovými krabicami a generálny prokurátor s tým nič nerobí, píše Adriana Krajníková v statuse na sociálnej sieti. Vypracovala vzor podnetu, ktorým sa ľudia môžu obrátiť na prokuratúru.


Denne mám stovky telefonát, SMS správ, e-mailov, listov, ktorými zúfalí občania plačú a nejedni uvažujú o samovražde. Pretože štátny úradník bez licencie zákona Mikas nakladá s ich životmi ako s kartónovými krabicami,“ tvrdí Krajníková.

Pod hrozbou pokút a odňatia základných práv a slobôd im denno-denne tento človek, ktorý funkčne nie je ústredným orgánom štátnej správy, ale na podnety ktorého koná celá štátna správa, verejný a súkromný sektor, prikazuje, čo môžu a čo nemôžu robiť, ktorý obsah príkazov je v rozpore s biológiou človeka a zdravým rozumom!" píše právnička.

JUDr. Krajníková: "Tu nejde o výnimky, Mikas nemá vôbec splnomocnenie na vydávanie vyhlášok"
„Generálny prokurátor nerieši nezákonnosť vydávania vyhlášok, ale nezákonnosť vydania výnimiek v tých vyhláškach.“ Je to ako, že: „Nevadí, že manželstvo rozviedol stavebný úrad, vadí, že exekútor stiahol nesprávnu sumu na výživné,“ píše Adriana... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Petra Demková


„Tento byrokrat prikazuje slobodným bytostiam, kedy a kde môžu ísť, kedy a kde majú byť odložení, uzavretí a izolovaní (ako kartóny v regáloch, alebo galejníci v podpalubí), ako ďaleko sa od seba môžu pohybovať, koho a kedy sa môžu dotýkať a ako môžu dýchať. Nesprávne dýchanie a nesprávne nasadené dusítko v nerovnakej výške nosných dierok je trestný čin! Máme dočinenia so psychopatmi,“ popisuje Krajníková.

Hlavnému hygienikovi Mikasovi a premiérovi Matovičovi odkazuje, že už stačilo. Podľa Krajníkovej popri nich Mengele s Hitlerom blednú závisťou.

„Medzinárodnou zmluvou - podľa článku 7 ods. 5 Ústavy Slovenskej republiky, ktorá má prednosť pred zákonmi Slovenskej republiky (na rozdiel od nulitných pa-aktov pána Mikasa), s názvom Rímsky štatút Medzinárodného trestného súdu, nemôže štátny úradník Mikas zasahovať do základných práv a slobôd občanov a spôsobovať im existenčné a ekonomické úpadky, dokonca fyzické a duševné utrpenie, vedúce u mnohých k zúfalstvám a pokusom ukončiť svoj život,“ píše právnička.

Krajníková občanom odporúča podať kvalifikovaný podnet generálnemu prokurátorovi pod názvom Podnet na zosúladenie nezákonného stavu so zákonom a začatie trestného stíhania Jána Mikasa, hlavného hygienika SR (text podania je možné nájsť na pripojenej linke).

JUDr. Krajníková pripojila aj znenie príslušné pasáže Rímskeho štatútu Medzinárodného trestného súdu, na ktoré sa odvoláva: „Na účely tohto štatútu zločin proti ľudskosti znamená akýkoľvek z týchto činov, ak bol spáchaný ako súčasť rozsiahleho alebo systematického útoku namiereného proti civilnému obyvateľstvu s vedomím útoku a útok namierený proti akémukoľvek civilnému obyvateľstvu znamená konanie, v ktorého priebehu dochádza k opakovanému páchaniu činov uvedených v odseku 1 proti akémukoľvek civilnému obyvateľstvu v súlade so štátnou alebo s organizačnou politikou uskutočňovania alebo podporovania týchto útokov.“

Advokátka Krajníková reaguje na odňatie licencie. SAK ukázala aký je veľký orgán
Známa právnička reaguje na informáciu o tom, že jej Slovenská advokátska komora (SAK) odňala advokátsku licenciu. „Ak niekto nasadzuje druhému prekážku na dýchanie, a celému národu sa chce špárať v útrobách, izolovať ľudí, a dezinfikovať ich, je... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Petra Demková