Hrobár SNS posiela Pellegrinimu odkazy v mafiánskom štýle, reaguje Belousovová na Dankove video
01 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
Bývalá šéfka SNS Anna Belousovová si myslí, že ostatné video súčasného predsedu strany Andreja Danka môže byť pokusom o vydieranie expremiéra Petra Pellegriniho, píše o tom na sociálnej sieti.

Belousovová si myslí, že Danko, alias Hrobár SNS, posiela Pellegrinimu odkazy v mafiánskom štýle, a nemôže sa ubrániť dojmu, že Danko si takýmto spôsobom odrába vlastnú beztrestnosť. „Veď je až nepochopiteľné, že naľavo napravo padajú jeho ľudia zamočení v trestných kauzách a Danko sa stále tvári, že on nič, on je hráč na hudobných nástrojoch. A tých káuz okolo SNS z obdobia predošlej vlády bolo teda neúrekom,“ píše bývalá šéfka národniarov.

Podľa nej sa Danko zrejme snaží vliezť do priazne Igorovi Matovičovi, aby si odrobil beztrestnosť. „Žeby sa Danko staval do radu?“ pýta sa Belousovová



„Samozrejme, že v jeho prípade zaúradovala aj závisť, pýcha a tuposť, ktorými sa už dávno preslávil. Myslím si, že obsah Dankovho videa by si aj tak mal všimnúť generálny prokurátor a zistiť, v čom Danko a niekto ďalší, keďže génius slovenskej politiky používa množné číslo, kryli Pellegriniho. Ak to bola trestná činnosť, malo by platiť staré známe spolu kradli, spolu sedeli. Ak išlo o konanie politika Pellegriniho v rozpore s morálkou, verejnosť má tak isto právo vedieť, o čo išlo,“ dodáva Belousovová.

„Aj keď sa o politike hovorí ako o pánskej zábavke, faktom ostáva, že my občania tú zábavku platíme," uzavrela.

„Matovič je zbabelec, ktorý zo strachu mlčí pri papalášizme svojich ľudí,“ perlí Belousovová
Téma „papalášizmus“ na našej politickej scéne zaujala aj expolitičku Annu Belousovovú. Bývalá šéfka SNS si neodpustila, aby to, kto je vlastne papaláš, premiérovi jasne vysvetlila. Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.