Dcéra Petra Brhela podáva trestné oznámenie na príslušníkov NAKA
01 | 02 | 2021 I editor01hd
Dcéra trestne stíhaného podnikateľa Barbora Brhlová podáva trestné oznámenie na príslušníkov NAKA po tom, ako počas ich zásahu opakovane stratila vedomie a jej 84-ročnej starej mame museli podávať lieky na upokojenie, informuje portál topky.sk.

V prípade "nenáležitého prešetrenia podozrení" Barbora Brhlová avizuje, že sa obráti na Európsky súd pre ľudské práva. Policajti podľa nej porušili povinnosti, keď pripustili, aby v súvislosti s ich činnosťou vznikli osobám bezdôvodné ujmy.


"Na mňa ako bezúhonnú osobu mierili zbraňami, vyvolajúc taký stres, že som opakovane stratila vedomie a musela mi byť privolaná záchranná služba a druhá 84-ročná (vzhľadom na svoj vek osobitne zraniteľná) musela okamžite užiť lieky na upokojenie," uviedla.

Policajti počas minulotýždňového zásahu v dome podnikateľa Petra Brhela porušili svoje povinnosti vyplývajúce zo zákona o Policajnom zbore, pretože pri vykonávaní ich služobnej činnosti pripustili, aby v súvislosti s činnosťou vznikli osobám ujmy. Reagovala v súvislosti s prípadom aj dlhoročná zástupkyňa SR pred Európskym súdom pre ľudské práva Marica Pirošíková.


Mrazivá spoveď dcéry zatknutého Brhela. Opisuje ako im do domu vtrhli kukláči! (VIDEO)
Dcéra zadržaného Petra Brhela, Barbara sa len tak nedá. Zverejnila video v ktorom veľmi detailne opisuje zásah NAKA počas zatýkania jej otca. Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič