Erika Judínyová oslavuje 50-ku: Ako to mala v živote s partnermi?
31 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Hoci na to moderátorka Smotánky nevyzerá, Erika Judínyová už oslavuje pol storočia na tejto Zemi, píše portál Pluska. Ako to mala v jej živote s partnermi?


Snáď už každý vie, že osudovým partnerom Eriky Judínyovej je herec a zabávač Štefan Skrúcaný. S kým však randila predtým?

Štefan Maxiner

Počas tohto vzťahu mala Erika iba 21 rokov. Štefan Maxiner je bývalý futbalový reprezentant Slovenska. Je už šťastne ženatý a vo veku 46 rokov sa stal otcom malého Damiánka, ktorý má dnes už 6 rokov.

Jozef Paulíny

Po Maxinerovi očaril Judínyovú hudobník Jozef Paulíny z rockovej skupiny Modus, v ktorej kedysi figurovali aj mená ako Miro Žbirka, Laco Lučenič, Marika Gombitová či Janko Lehotský. Erika mala na začiatku tohto 5-ročného vzťahu 29 rokov.

Známa moderátorka porodila prvého potomka! S manželom Skrúcaným sa radujú
Aj keď je Erika Judínyová primárne moderátorkou Smotánky, teraz má úplne novú životnú úlohu. Rok pred 50. rokom života sa stala matkou. S hercom Štefanom Skrúcaným privítali na svete svojho prvého spoločného potomka. Je to chlapec alebo dcéra? Pýta... Čítať ďalej
20 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič


Karol Csino

Do života markizáckej moderátorky vstúpil aj herec a spevák Karol Csino. Tento párik sa stretával viac ako rok, a to aj napriek faktu, že ich vzťah nikdy oficiálne nepotvrdili.

Mário Gotti

S uznávaným fotografom slovenských celebrít Máriom Gottim sa Judínyová viackrát rozišla a dala opäť dokopy. „Pre mňa je to už ukončená vec,“ potvrdil fotograf a priznal, že s Erikou prežili niekoľko kríz.

Štefan Skrúcaný

Potom však Erika konečne narazila na lásku svojho života, ktorou nie je nikto iný ako Štefan Skrúcaný. Za neho sa vydala v roku 2015, i keď sobáš bol utajovaný aj pred blízkym okolím. Erike sa podarilo naplniť si dlhoročnú túžbu v podobe potomka v máji minulého roka, kedy sa im narodila dcérka Ella.

5 najočakávanejších pôrodov slovenských prominentov v roku 2020
Mnohým známym osobnostiam vzal minulý rok prácu kvôli pandémii koronavírusu, avšak o to viac ich obohatil po rodinnej stránke. Pozrite sa na najočakávanejšie prominentné prírastky do rodiny za rok 2020! Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka