Hlina: "Matovič sa v temných poschodiach ľudskej duše bude vyžívať..."
30 | 01 | 2021 I Michal Filek

Alojz Hlina reaguje na facebooku na reakciu Igora Matoviča na stránke zomri. "Nech sa páči. Zoznámte sa, premiér našej krajiny. Freud je Freud, nad ním nevyhráte," komentuje Hlina. 







Zdroj: Racebook Alojza Hlinu








"Viete, nad čím rozmýšľam? Ako je možné, že všetkým tým cteným osobnostiam okolo OĽaNO to nevadí? Ako sa môže niekto nechať nazývať osobnosť a pri tomto mlčí? Niečo tak neskutočne nízke, tak nízke ako to len dokáže byť. Premiérom je I. Matovič, predsedom parlamentu je B. Kollár. Takéto je Slovensko 21. storočia? Hanbíte sa? Nehanbíte sa? Ja sa veľmi hanbím."






Hlina opäť pripomína, že existuje nechutná stránka na sociálnych sieťach: Obyčajné správy. Má, podľa neho, korporátne farby OĽaNO, sprivatizovaný názov "obyčajní", ale má aj ducha OĽaNO.




"Pýtal som sa, či obsah tohto "mediálneho portálu" adminuje niekto, kto je platený zo štátneho príspevku, ktoré OĽaNO dostalo za voľby (zatiaľ bez odpovede). Po príspevku duchovného vodcu - predsedu OĽaNO je však zrejmé, že minimálne mentálny súzfuk tam je," myslí si bývalý predseda KDH.








Takto si zahrávať s ľuďmi je necitlivé a neprípustné, hnevá sa nitriansky primátor na Krajčího s Matovičom
Rozdielne výsledky celoslovenského skríningu stále hnevajú primátorov a starostov. Primátor Nitry sa po preradení do červených okresov už ale riadne naštval. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.

Hlina upozorňuje všetkých, ktorí vraj držia tomuto šialenstvu chrbát, aby pamätali: "Keď Róbert Fico padal, tesne pred pádom na betón zistil, že nemusí padnúť úplne, ak sa zachytí zábradlí na posledných poschodiach temnoty ľudských duší. A tak sa z politika, ktorý keď niekedy prešiel cez miestnosť, niekto mohol mať pocit, že prešiel európsky socialista, stal politik, ktorý svojou rétorikou začal s Kotlebovcami bojovať o voliča."




Matovič, podľa Hlinu, už teraz na vrchole svojej slávy a moci, na svojom sledovanom profile, ukazuje aký je jeho mentálny svet. Jeho boj o politické prežitie bude zurvalý.






"On sa v tých temných poschodiach ľudskej duše v zápase s ĽS NS, či pravou ĽS NS, Smerom, Sme rodina, či Pravou Sme rodina bude vyžívať, lebo to je jeho mentálny svet."





Premiér Matovič je iba rozcítená sľubotechna, tvrdí šéf odborového zväzu zdravotníctva
Premiér Matovič sľuboval zdravotníkom na covid oddeleniach, že im príplatky stúpnu desaťnásobne. Šéf odborového zväzu zdravotníctva a sociálnych služieb ale tvrdí, že zdravotníci za svoju prácu až také navýšenie vôbec dostať... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.