Američania svetu zatajili, že zrejme našli Atlantídu
30 | 01 | 2021 I sefredaktor
Preklad: Redakcia HD 30/01/2021

Americkí vedci objavili množstvo pyramíd na dne Atlantického oceánu západne od pobrežia Kuby. Domnievajú sa, že to môžu byť ruiny bájnej
Čo skrýva Vatikánska knižnica
Podľa ruského výskumníka Georgija Sidorova skrýva Vatikánska knižnica dôkazy o skutočnom pôvode a dejinách ľudskej civilizácie. Čítať ďalej
24 | 01 | 2020 | Preklad: Redakcia HD
. Objav pyramíd hlboko pod vodami Atlantického oceánu blízko Kuby by mohol prepísať oficiálnu históriu ľudskej civilizácie. Uviedol Ecology.md.


Paul Weinzweig a Pauline Zalitzki našli pyramídy v hĺbke 1 600 metrov pomocou podvodných vozidiel a špeciálneho vybavenia. Starodávne stavby z kameňa vážia stovky ton. Veľmi nápadne pripomínajú pyramídy v egyptskej Gíze.

Okrem toho našli do kameňa vytesanú sochu sfingy. Tiež niekoľko monolitických kameňov, také aké sa nachádzajú v známom anglickom Stonehenge. Objavili i nápisy v neznámom jazyku.

Archeologické nálezisko v Atlantickom oceáne našli Američania ešte v 60. rokoch minulého storočia. Objav však nebol zverejnený. Údajne chceli Rusom zabrániť v jeho nájdení a preskúmaní.

Presný vek nálezu ťažko odhadnúť. Vedci každopádne predpokladajú, že je starší než 10 000 rokov.