Veronika Ostrihoňová opúšťa Marikízu! V akej televízii bude jej kariéra pokračovať?
29 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Doterajšia moderátorka televíznych novín a Sajfova manželka Veronika Cifrová Ostrihoňová v TV Markíza končí. Jej kariéra bude naďalej pokračovať v RTVS, informuje portál Topky.



Ostrihoňová má nahradiť Oľgu Bankovú v relácii RTVS s názvom Silná zostava, a to do marca tohto roku. Túto informáciu potvrdila ako RTVS, tak aj TV Markíza, v ktorej Veronika pôsobila do roku 2019, kedy si vzala materskú dovolenku.„Veronika Cifrová Ostrihoňová u nás pracovala na pozícii redaktorky Televíznych novín od roku 2013. Na ukončení jej pracovného pomeru v Markíze sme sa priateľsky dohodli. Želáme jej veľa úspechov v ďalšej kariére,” uviedla pre Topky PR manažérka TV Markíza Ľudmila Ráceková.

Veronika má s jedným z najúspešnejších slovenských moderátorov a manželom Matejom "Sajfom" Cifrom dcérku Sáru, ktorú porodila v septembri 2019.

Matej "Sajfa" Cifra si svoje rodičovstvo už môže užívať naplno! Jeho najnovší príspevok na Instagrame vás dojme k slzám
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej "Sajfa" Cifra prežívajú momentálne tie najkrajšie chvíle života a konečne sa dočkali príchodu prvého potomka! Na druhej strane sa vynárajú otázky typu (prečo až teraz)? Od ich spoločnej svadby ubehli takmer tri... Čítať ďalej
25 | 09 | 2019 | Ján Prokop