Raši je na infarkt. Nominant OĽaNO vo vedení trnavskej nemocnice vraj nechal zlikvidovať sedemsto vakcín
29 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Absolútny amatérizmus" (veľkými tlačenými písmenami), tak opisuje narábanie s vakcínami v trnavskej nemocnici bývalý minister zdravotníctva Richar Raši.


"Mám tep asi 200. Papaláši sa už skoro všetci zaočkovali a ľudia sú im totálne ukradnutí. V trnavskej nemocnici podľa reportáže v Markíze znehodnotili 700, slovom SEDEMSTO dávok vakcín len preto, že minister do riaditeľského kresla vymenoval predajcu leasingov, ktorý netuší, čo je to nemocnica." Píše v statuse na sociálnej sieti opozičný politik Richard Raši.




Reprofoto status FB (@Richard Raši)

"Keďže pre nemocnicu nedokázal zabezpečiť správne injekčné striekačky, v tamojšom vakcinačnom centre vyšlo navnivoč sedemsto dávok nedostatkovej vakcíny!!!" Rozčuľuje sa Richard Raši.


"Minister sa zaočkoval, vrátane celého svojho ansámbla vrátane asistentky, a či sa vakcína ujde aj tým najohrozenejším, im je absolútne jedno." Dodáva naštvane v statuse na sociálnej sieti.


"Správne ihly im priniesli už dnes, ale podľa Markízy budú s nimi očkovať až od pondelka. Čiže zajtra, ak budú očkovať, zrejme znehodnotia ďalšie dávky vakcín."


Na záver sa Raši pustil do personálnych prepojení a praxe nominácií v OLaNO: "A tento politický nominant OĽANO na čele nemocnice, manžel Mičovského hovorkyne a bývalej asistentky Matovičovho bratranca Viskupiča si spokojne sedí v riaditeľskej stoličke. Za toto by mal okamžite odísť, rovnako ako ten, čo ho do funkcie dosadil - minister Marek Krajčí."


Raši vyškolil Matoviča ako malého chlapca: Amatér, diletant a s fialkami na očiach
19 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová