Matovič sa potrebuje vždy aspoň hodinku narcisticky vykúpať v mori svetiel kamier, tvrdí Hlina
28 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Bývalý predseda KDH Alojz Hlina napodobil Poliakov z čias komunistickej totality - naložil televízor do vozíka a prechádzal s ním na protest proti premiérovi Igorovo Matovičovi po meste, píše na sociálnej sieti.


Hlina spomína, že za socializmu bežali v pravidelnom čase na poľskej televízii sovietské správy po rusky. Niektorí Poliaci vraj zvolili krásnu formu protestu: vždy, keď išli tie správy, naložili svoj televízor do vozíka a prechádzali sa ak po meste. Odkaz bol jasný: Nepozerám to.

Bývalý šéf KDH hovorí, že Hlinu už ho unavujú tlačovky Igora Matoviča. „Ten človek o nás rozhoduje a vždy, kým povie čo vlastne bude, potrebuje sa aspoň hodinu narcisticky vykúpať v tom mori svetiel televíznych kamier. Málokedy to pozerám,“ píše a priznáva, že tých zopár posledných „vedeckých tlačoviek“ už nevidel.



„Ani tú včerajšiu, hodnotiacu úspech. Dnes však už nestačí naložiť televízor na vozík. Dnes sa k vám Matovičové tlačovky dostanú viacerými cestami - cez mobil, cez PC a televízor. Možno, ak by niekto vytvoril stránku Nepozerám to a tá by vždy vysielala nejaké zrnenie v čase, keď premiér našej krajiny bude naživo prezentovať opäť nejakú matku všetkých grafov, tak by som sa na ňu pripojil. Zatiaľ aspoň takto, podobne ako hrdinskí Poliaci s televízorom na prechádzke na Námestí SNP v Bratislave,“ končí Hlina a prikladá aj fotku zachytávajúcu, ako sa prechádza s televízorom naloženom na vozíku.

Hlina: Takto sa zmocniť štátu si nedovolili ani komunisti a NSDAP
Expredseda KDH Alojz Hlina sa pozastavil nad drzosťou, s akou si chcú poslanci OĽaNO doslova ukradnúť štát. Napísal o tom na svojom facebooku. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Michal Filek