Luxusná dovolenka Plačkovej v Keni: Koľko stojí ubytovanie medzi žirafami?
28 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Bezhlavé rozhadzovanie peňazí má influencerka a samozvaná kráľovná Instagramu Zuzana Plačková (29) v krvi. Začiatok roka 2021 trávi na dovolenke v Afrike, z rajského Zanzibaru sa pred niekoľkými dňami navyše premiestnila do divokej Kene. Čo tam? Ubytovanie medzi žirafami za tisíce dolárov, informuje portál Blesk.


Plačková rozhodne nemá hlboko do vrecka. Nemalé útraty v butikoch popredných svetových značiek, drahé luxusné autá a prvotriedne dovolenky v najkrajších svetových destináciách - tak si žije jedna z najobľúbenejších slovenských influencierek.



Niet preto vôbec divu, že sa na svojej tour de Afrika pozrela do Kene a ubytovala v preslávenom "Giraffe Manor" čiže žirafom panstve. Hotel neďaleko hlavného mesta Nairobi ponúka nevšedný zážitok - pobyt v tesnej blízkosti ohrozených žiráf. Nie nadarmo sa táto usadlosť, postavená v 30. rokoch minulého storočia, stala cieľom "instagramerov" z celého sveta. Veď kto by nechcel fotografiu, ako obeduje pri stole s dvoma žirafami vykukujúcimi z okien?

Presne týmto obsahom Plačková kŕmi svojich verných fanúšikov už niekoľký deň a tí sa nad roztomilými žirafami len rozplývajú. Za nezabudnuteľný životný zážitok so všetkým sa záujemcovia poriadne buchnú po vrecku. Jedna noc v tom najluxusnejšom apartmáne totiž stojí 3000 dolárov.

Zuzana Plačková má nové plastiky tváre! Zaplatila za ne neuveriteľné peniaze
Zuzana Plačková (29) nedávno podstúpila u presláveného ukrajinského chirurga, ktorého služby pred pár týždňami údajne mala vyhľadať aj speváčka Dara Rolins (47), plastickú operáciu tváre. Za ňu vysolila horibilnú sumu 33 tisíc eur, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka