Harabin: Kaliňák je pre Fica nešťastím a hrobom
28 | 01 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin na sociálnej sieti vychválil úspech slovenského zbrojára Jaroslava Kuracinu, ktorý je vo svete uznávaný, ale na Slovensku sa k vládnym zákazkám nedostal. Harabin tvrdí, že v tom má prsty Robert Kaliňák.


„Kaliňák! Celoživotné nešťastie Fica. U nás, žiaľ, sa Kuracina do tendra na prezbrojenia záhadne nedostal, lebo skorumpovaní politici nastavili podmienky jednoducho tak, aby jeho zbraň bola dlhšia o 2 mm. Prekvapuje vás, že to bol Kaliňák a spol.? Mňa nie,“ hovorí Harabin.

„Taká je realita Kaliňákovej svojvôle. Kaliňák, primárne nešťastie a hrob Fica. To je na rozdiel od iných úplne reálna kauza pre Žilinku,“ tvrdí Harabin.

„V tendri na prezbrojenie amerických síl špeciálneho určenia však skončil druhý! Prečo? Lebo mohol iba tak skončiť! A nebol tam Kaliňák a spol.,“ informuje bývalý predseda najvyššieho súdu.

Harabin dáva Lipšicovu previerku cez Krajniakovo ministerstvo do pozornosti generálneho prokurátora Žilinku
"Treba asi prijať zákon, že špeciálnym prokurátorom na doživotie môže byť iba Lipšic" - píše pre eurorespekt.sk JUDr. Štefan Harabin. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Harabin vyzdvihol úspechy slovenského zbrojára: „Dnes sa na nejaký slovenský tender môže, chvalabohu, vykašľať. V Amerike magazín National Interest vyhlásili jeho karabínu za najlepšiu na svete a objednávok má toľko, že nestíha vyrábať a musí rozširovať výrobu. Na škodu koho? Kaliňáka a spol.? Nie. Na škodu Slovenska. Nás všetkých, slovenských občanov.“

Líder strany Vlasť pripojil k statusu aj video zo svojej návštevy zbrojovky. V ostatných dňoch médiá informovali, že Jaroslav Kuracina rozširuje výrobné kapacity a kúpil roky nevyužívaný areál fabriky Elka v Kremnických baniach.

Harabin: "Aj Belgický súd potvrdil, že pokuta za nenosenie rúška neplatí. Podajte odvolanie!"
Predseda politickej strany Vlasť Štefan Harabin dlhodobo tvrdí, že pokuty udelené za nenosenie rúšok, alebo za obmedzenie slobody pohybu, sú na Slovensku protizákonné. Už dávnejšie napísal aj vzor, ako sa proti nim odvolať. Najnovšie jeho... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Michal Filek