Drucker: Matovič odmieta poskytnúť respirátory seniorom zdarma - je to zvrátené
28 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
„Zvrátené šetrenie Matoviča na zdraví seniorov,“ komentuje Tomáš Drucker  vyhlásenie premiéra, ktorý oznámil, že vláda neplánuje rozdávať ľuďom respirátory FFP2. "Ten istý premiér neefektívne premrhal desiatky, možno stovky miliónov eur na opakované nezmyselné plošné testovanie Ag testami, pretože je vraj šetrný,“ píše exminister zdravotníctva.

Rozhodnutie  predsedu vlády považuje Drucker za "zvrátené šetrenie Matoviča na zdraví seniorov. V situácii, keď Slovensko patrí v počte úmrtí na covid na počet obyvateľov medzi najhoršie krajiny na svete, predseda vlády odmieta pomoc ľuďom, ktorí sú najzraniteľnejší a venuje sa iba sebe s vymýšľaním zlých nápadov a hľadaniu nepriateľov," zdôrazňuje exminister.

 

 



 

Matovič tvrdí, že respirátory sa dajú kúpiť za dobré ceny a kľúčové obchodné reťazce by ich mohli ponúknuť bez marže. "Nič nie je zadarmo. Nie sme Ficova ani Pellegriniho vláda," obhajoval svoj postoj premiér.

"Čo je toto vôbec za človeka? Spamätajte sa už v tej vláde a konajte,“ uzaviera Tomáš Drucker.

„Matovič vyhlásil fiasko za víťazstvo, no nevie, čo ďalej,“ tvrdí Tomáš Drucker
Celoplošný skríning sa včerajším dňom skončil, pozornosť však vyvolal opäť veľkú. Podľa exministra vnútra a zdravotníctva Tomáša Druckera sa skončil veľkým fiaskom, píše na sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.