Belousovová: Prezidentka žije v inom svete ako zvyšok republiky
28 | 01 | 2021 I sefredaktor
Anna Belousovová kritizuje prezidentku Čaputovú, ktorá informovala, že diskutovala s ministerkou spravodlivosti  o systémových zmenách v oblasti prísnosti sankcií za držanie marihuany a trestov pre rodičov záškolákov. "Keď toto sú pre ňu tie najväčšie aktuálne problémy občanov Slovenska, tak len znovu dokazuje, že ona žije v nejakom úplne inom paralelnom svete ako zvyšok republiky," uviedla expolitička v statuse na FB.


Prezidentka nedávno informovala, že diskutovala s ministerkou spravodlivosti  o systémových zmenách v oblasti prísnosti sankcií za držanie marihuany a trestov pre rodičov záškolákov. "Pani prezidentka je opäť vedľa ako tá jedľa. Ľudí na Slovensku netrápi, či si zahulia marišku, alebo či deti blicujú. Hlava štátu si asi nevšimla, že všetky deti skoro rok nechodia normálne do školy," zdôraznila Belousovová.


Obyčajní ľudia podľa Belousovovej majú problémy z čoho uživia svoje rodiny, pretože krajina sa rúti do ekonomického a sociálneho kolapsu aj a hlavne vďaka vláde , ktorej zrodu ona pomáhala. "Pani prezidentka by sa konečne mala začať venovať reálnym problémom a potrebám Slovenska a nie pseudoproblémom , ktoré jej strkajú pod nos jej poradcovia," zdôraznila.


Prezidentka Čaputová by si podľa Belousovovej mala konečne uvedomiť, že je hlavou štátu, ktorého občania od nej právom očakávajú reálnu pomoc v neľahkom období a prestať sa správať ako hovorkyňa svojho tímu poradcov. "Alebo je cieľom nevzdelaný a zhulený národ, ktorý sa lepšie ovláda?" uzatvára expolitička.