Meky Žbirka o stretnutí s celosvetovou legendou: Neuveríte, čo dostal za odmenu!
27 | 01 | 2021 I Timotej Dudka
Takého významného stretnutia sa len tak hocikto nedočká. Meky Žbirka však áno! Legendárny spevák opísal, aké bolo stretnutie s členom skupiny ABBA aj to, aký dar dostal ako odmenu za jeho výkon, píše Nový Čas.

Miro Žbirka opísal stretnutie s Fridou ako "románik". „Môj krátky románik s Fridou zo skupiny ABBA. Tanec s ňou som dostal za víťazstvo vo Villachu 1982,“ prezradil Žbirka.

Čerešničkou na torte bol tanec, ktorý bol jeho odmenou za víťazstvo v speváckej súťaži. Z tohto daru však dvakrát nadšený nebol. „Spomínam si, že mal nervy z toho, že bude musieť ísť s ňou tancovať, pretože on vôbec netancuje. Myslím, že ja som s ním možno jedenkrát v živote tancovala. A z toho mal nervy, akú pesničku DJ pustí. A keď pustil pomalú, tak bol veľmi rád, pretože to nejako zvládol,“ prezradila Novému Času spevákova manželka Katarína.

Neberte nám princeznú: Žbirka prezradil, čo tajne robili počas nakrúcania s Gombitovou!
Mnohý z vás si iste spomínajú na kultový muzikál Neberte nám princeznú, v ktorej účinkovala Marika Gombitová a Meky Žbirka. Práve druhý menovaný prezradil istú príhodu z poza opony, o ktorej nemal poňatia ani sám režisér. Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Timotej Dudka