Matovičova sestra: Chystajú ďalšie zákony proti ľuďom a ich právam?
27 | 01 | 2021 I Petra Demková

Sestra predsedu vlády Zuzana Belicová reaguje na to, že poslanci sa do parlamentu bez negatívneho testu nedostanú. V statuse na sociálnej sieti sa pýta, či za tým nie je úmysel prijať ďalšie zákony proti ľudským právam.


„Žeby sa tu opäť chystali nejaké nové zákony proti ľuďom, ich právam či ďalšie lámanie ústavy? A tak sa z parlamentu preventívne eliminujú za pomoci vyhlášky opoziční poslanci, ktorí nemajú testy?“ pýta sa Matovičova sestra.


„Neviem, čo je na tom pravdy, ale ak sa to zajtra potvrdí, tak načo tá komédia, že bez testu na koronavírus nebudú môcť poslanci vstúpiť do parlamentu? Zrazu začal byť vírus v parlamente strašne nebezpečný?“ pýta sa  Zuzana Belicová.

Matovičova sestra to vláde zas natrela: Môžete to nazvať skríning, vždy to bude len nátlaková akcia
Zuzana Belicová si servítky pred ústa nedáva. Nátlaková akcia, hoci nazvaná odborne skríning, bude vždy len nátlakovou akciou. Ľudia manipulácie vycítia, napísala na facebooku. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Michal Filek


Pripomína situáciu medzi sviatkami, keď sa chorí poslanci na Covid-19 oddelili od zdravých igelitovou stenou. „Ale keď bolo treba hlasovať o zákaze protestov a zákaze ústavnému súdu posudzovať zákonnosť zákonov navrhnutých koalíciou, vtedy vírus nebezpečný asi nebol, aby mohli v parlamente hlasovať aj pozitívni, teda nakazení poslanci,“ pripomína.

Za novinkami vidí nekalé úmysly vlády. „Žeby sa tu opäť chystali nejaké nové zákony proti ľuďom, ich právam či ďalšie lámanie ústavy? A tak sa z parlamentu preventívne eliminujú za pomoci vyhlášky opoziční poslanci, ktorí nemajú testy? Ak sa to tak udeje a vírus začne byť v parlamente akože znova strašne nebezpečný, tak to je len obyčajná schválnosť a nie protivírusové opatrenie,“ píše Belicová.



Matovičova sestra karhá brata: Igor, ľudia na Slovensku rátajú každý cent, hovorila som ti to už dávno
Zuzana Belicová skritizovala svojho brata pod príspevkom stránky Extra plus, v ktorom sa písalo o nevhodnej irónii Igora Matoviča v súvislosti s tlačenicou v obchodnom reťazci Lidl, kde sa predávali lacnejšie respirátory. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Marek Molnár