Matovič aj Naď podľa Rašiho klamú, bude to riešiť právnou cestou
26 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Richard Raši tvrdí, že nikdy nevlastnil žiadnu nehnuteľnosť v Chorvátsku a ostro sa ohradil voči výrokom premiéra Igora Matoviča a ministra dopravy Jaroslava Naďa v televíznej diskusnej relácii a na sociálnych sieťach.


"Strana Hlas-SD, v ktorej je Raši podpredsedom, bude tieto klamstvá riešiť v trestnoprávnom a aj v občianskoprávnom konaní." Informuje Raši cez web ta3.com.




Reprofoto FB (@Igor Matovič)


"Ostro sa ohradzujem voči klamstvám ministra obrany Jaroslava Naďa a premiéra Igora Matoviča," vyjadril sa Raši v oficiálnom stanovisku s tým, že v Chorvátsku žiadnu nehnuteľnosť nevlastnil, nevlastní a ani nad tým neuvažuje. Informácie o vile v obci Rogoznica zdieľali Matovič a Naď na svojich facebookových profiloch." Dodáva web ta3.com.

"Keď som v minulosti v Chorvátsku dovolenkoval, vždy som bol ubytovaný v hoteloch, alebo v oficiálnych apartmánových domoch určených na prenájom, za ktoré som tak, ako každý turista, musel riadne zaplatiť cenu obvyklú v danom mieste a v danom čase," vyjadril sa podpredseda mimoparlamentnej strany. Hlas-SD bude kauzu riešiť v trestnoprávnom aj v občianskoprávnom konaní." Znie správa na citovanom webe.

Raši vyškolil Matoviča ako malého chlapca: Amatér, diletant a s fialkami na očiach
19 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová