"Je to zvrátená doba, kedy izolujeme zdravých a nie len nakazených", tvrdí Klaus
26 | 01 | 2021 I Imrich Kovačič

Bývalý český prezident Václav Klaus v rozhovore pre DVTV otvorene hovorí o svojom odmietavom postoji k obmedzeniam súvisiacim s pandémiou nového koronavírusu. Podľa neho boli povinné rúšak celý rok iba fikciou.


"Covid je vážna a nebezpečná choroba, primerane sebavedomý človek s ním však musí vedieť žiť. V nemocnici by som však očakával rovnakú starostlivosť akú majú aj ostatní", tvrdí bývalý prezident Václav Klaus, ktorý opakovane porušil vládne nariadenia.

Izolovať sa podľa neho majú chorí a zdraví majú mať možnosť ísť lyžovať, hovorí ďalej. "Báť sa covidu je srabácké, žijeme v bláznivej dobe, bojíme sa viac ľudí ako vírusov." vyhlásil Klaus. Špecifikovať ľudí ako "bezpríznakovo" nakazených považuje za úplný nezmysel. Pozitívne testovaní ľudia podľa neho nemusia byť vôbec nakazení a nemusia byť ani infekční. "Prítommnosť vírusu SARS-CoV-2 v tele človeka, nemá s ochorením nič spoločné." tvrdí Klaus.

Po prekonaní COVIDu nie je dôvod sa očkovať. Získate imunitu až na desaťročia, potvrdila štúdia
Časopis Forbes ešte minulý rok písal, že prirodzená imunita po prekonaní COVID-19 môže trvať až 8 mesiacov, ale môže to byť aj oveľa dlhšie. Vyplýva to zo štúdie renomovaných výskumníkov Inštitútu imunológie La Jolla. U jedincov, ktorí majú... Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Gabriel Matta


Politický režim v Čechách, ale aj vo veľkej časti sveta sa podľa Klausa opiera iba o jeden typ štúdií a na základe týchto poloprávd následne šíria nebezpečnú propagandu a zasahujú tak ľuďom do ich životov. "Vedú s nami zvléštne hry, ktoré ja odmietam hrať a odmieta ju čoraz viac a viac ľudí." Klaus je zásadne proti princípu extrémne silného nátlaku na tzv. "predbežnú opatrnosť".

"Takto sa žiť nedá. Takto nie! Nemôžeme takto skončiť s ľudským životom a uzavrieť sa do nejakých katakomb a každého izolovať." uzavrel kategoricky Klaus.

Novinárka zo SME obhajuje trestnú činnosť. Len pre to, že ju páchajú „neprispôsobiví“
Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá sa už v minulosti blysla tým, že obhajovala pedofilov, ktorých obhajovalo médium pre ktoré píše, zas šliapla vedľa. Tentokrát obhajuje trestnú činnosť páchanú menšinou v lesoch. Príspevok zverejnila na sociálnej... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová