Zdena Studenková ako ste ju ešte nevideli: Rozčúlená uzemnila Juraška v živom vysielaní!
23 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Zdena Studenková skončila v posteli s mladým hercom! Samozrejme je reč o scénke v seriáli Najhorší týždeň môjho života, v ktorom herečka účinkuje. Keď sa jej ako hosťa v markizáckom Teleráne spýtali na onú posteľovú scénu, jedného z moderátorov rannej relácie nepríjemne uzemnila!


Herec Roman Poláčik, druhý aktér posteľovej scény so 66-ročnou herečkou, bol taktiež hosťom rannej relácie TV Markíza. Jeho si pozvali skôr ako Studenkovú, a tak o scénke, na ktorú padla reč, pohovoril dostatočne. Moderátorovi Romanovi Juraškovi to však nestačilo a keď neskôr prijala pozvanie aj Studenková, nahodenie témy o posteľových záberoch  si nedokázal odpustiť.

„Bože, aké je to smiešne vracať sa k takýmto veciam,” odbila ho Zdena okamžite. Juraško však trval na svojom: „A tak poďme si to pripomenúť, keď už to bolo miliónkrát, dajme si to ešte raz.” Dotieravý moderátor sa herečky spýtal, či si nakrúcanie tejto situácie užívala. „A teda?! Ako by som to mala brať? Ja tomu nerozumiem,” krútila hlavou Studenková.

Za čo utráca Zdena Studenková
Hviezda komédie S tebou ma baví svet je náročná k sebe i svojim blízkym, To najlepšie vyžaduje však aj vo svojej domácnosti, píše portál Aha!. Za čo je schopná minúť horibilné sumy? Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka