Doktor Marec: Slováci sú úplne zmagorení, zháňajú zázračný liek na koronavírus
22 | 01 | 2021 I sefredaktor
Primár čadčianskej nemocnice Jozef Marec sa zabáva na fámach o zázračnom, "nedostatkovom lieku" na Covid-19 Ivermectin, ktorí sa mnohí snažia pokútne zohnať. "Slováci sú úplne zmagorení," konštatuje na sociálnej sieti.


"Tak Ivermectin je nedostatkový. Veterinárne antiparazitikum, čiže liek na parazity ako svrab, vši, črevne červy a podobne. Vraj je účinný na koronavírus. No hlavne, je nedostatkový. Tak zháňajte ľudia, kto má niekoho v Rakúsku, Nemecku, Česku, atď. Lebo ak je niečo nedostatkové, tak je to na betón účinné," ironicky zdôrazňuje lekár.

"Ja to Slovákom nezazlievam, lebo majú mozgy masírované na jednej strane nekompetentnými vládnymi úradníkmi, na druhej strane na sociálnych sieťach rôznymi naslovovzatými odborníkmi na zdravotnícke a medicínske otázky," píše lekár.


"Dozvedel som sa, že americkí vedci už pred piatimi rokmi dostali za výskum Ivermectinu a jeho účinku na Covid 19 Nobelovu cenu. Tak si vravím, to sú ale tajnostkári, tí Amíci! Tak oni už vtedy poznali kovid vírus a nám nič nepovedali!" pokračuje Marec.


Keď som sa včera ráno prepletal autom pred vjazdm do nemocnice pomedzi ľudí, čo prešľapujúc od zimy čakali na antigénové testovanie a bolo ich najmenej okolo sto, uvedomil som si, že to už nie je ani o zdraví ani o politike a ani o peniazoch. To je sadizmus. Sme zmagorený národ a to je účel. V kalných vodách sa darebákom najlepšie loví," uzatvára doktor Marec.