Blaha o Matovičovi: Ste mafián, vekslák a zbohatlík! Neotierajte si ústa o najchudobnejších
22 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Za nevhodné komentovanie masového nákupu respirátorov so zľavou v Lidli sa do Igora Matoviča pustil aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Premiéra v statuse na sociálnej sieti nazval mafiánom a vekslákom a vyzval ho, aby si neotieral ústa o starších a chudobných.

"Buďte taký láskavý a neotierajte si ústa o chudobnejších ľudí. Neotierajte si ústa o starších ľudí. Nekopte do slabších. Správate sa arogantne ako nejaký nabubralý mafiánsky veksláčisko z 90.rokov v šušťákoch a zlatou reťazou na krku, ktorý sa vysmieva všetkým, čo nemajú také fáro ako on - normálne mi z vás prišlo zle, pán Matovič," napísal Blaha.



Poslanec upozorňuje Matoviča na to, že je milionár, zbohatlík a vlastní polovicu Trnavy, a preto zrejme nechápe, že bežní ľudia sú často odkázaní aj na to, aby ušetrili čo i len jedno euro.



Matovičova sestra karhá brata: Igor, ľudia na Slovensku rátajú každý cent, hovorila som ti to už dávno
Zuzana Belicová skritizovala svojho brata pod príspevkom stránky Extra plus, v ktorom sa písalo o nevhodnej irónii Igora Matoviča v súvislosti s tlačenicou v obchodnom reťazci Lidl, kde sa predávali lacnejšie respirátory. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Marek Molnár


 

"Verte či nie, ale každý na Slovensku sa netopí v prachoch ako vy. Väčšina ľudí musí rátať každý cent, keď si niečo kupuje v obchode a osobitne to platí pre seniorov. Je nehanebné, že sa im takto bezcitne vysmievate. Našim starým mamám a starým otcom," píše Blaha.



Podľa neho Matovičova vláda najprv dôchodcom zobrala trinásty dôchodok, potom im prikázala nosiť respirátory a teraz sa z nich vysmieva, keď si chcú kúpiť lacnejšie. Poslanec smeru premiérovi takisto pripomenul, že ešte ako opoziční politik označil učiteľov za príživníkov, pretože nepodnikajú.




"Nie, títo ľudia sa nevyvážajú v pancierovej limuzíne. Ani neposúvajú svojim poradcom 390 tisíc na grantoch. Ani nerobia miliónové kšefty pre trnavské firmičky pri nákupoch testov. Ani nerobia státisícové machinácie s Arca Capital," búši do premiéra Blaha.





Poslanec Tomáš: Matovič nazval Sulíka idiotom, ale toto označenie si zaslúži sám
22 | 01 | 2021 | editor01hd