Vládna mašinéria ľahostajnosti a smrti pracuje ako hodinky. Je to masaker v priamom prenose
20 | 01 | 2021 I Gabriel Matta

Prečo vláda nerieši spôsoby liečby Covidu-19? pýta sa analytik Juraj Mesík a dodáva: „Je to masaker v priamom prenose“. 


Analytik globálnych trendov a rizík Juraj Mesík na sociálnej sieti poukazuje na to, že nám kvôli koronavírusu každým dňom pribúda vyšší počet obetí a vláda nerieši spôsob liečby. Mesík hovorí o „Matovičovom masakri v priamom prenose“. Za posledné obdobie ich pribúda rádovo v stovkách.

Analytik už istý čas hovorí o tom, že by sme mali na Slovensku skúsiť na liečbu koronavírusu iný liek a postupy. V 
Mesík spúšťa petíciu za účinnú ochranu a liečbu covidu
Juraj Mesík spustil na svojom Facebooku petíciu za účinnú ochranu a liečbu covidu. Od vlády žiada, aby zabezpečila zásobovanie obyvateľstva vitamínom D, legalizovala použitie ivermectinu a umožnila účinnú ambulantnú aj nemocničnú... Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič
, ktorú spustil koncom minulého roka, žiada vládu, aby zabezpečila zásobovanie obyvateľstva vitamínom D, legalizovala použitie lieku Ivermectin a zabezpečila jeho dovoz na Slovensko. Náusledne žiada vládu aby umožnila účinnú ambulantnú aj nemocničnú terapiu covidu podľa najúčinnejších známych postupov.

Podľa poslednej správy od lekára, špecialistu liečiaceho ľudí s covidom v Žilinskom kraji, Ivermectin zatiaľ nie je.

Hlina: Ktorá iná krajina si dovolí vyhodiť 200 miliónov pre obsesiu jedného politika?
Bývalý šéf KDH Alojz Hlina sa nestotožňuje s nápadom Igora Matoviča otestovať celú krajinu. Považuje to za zbytočne vyhodených 200 miliónov eur a to len preto, aby sme zachránili kariéru jedného politika. Premiéra. Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Michal Filek


„Zhabali nám zásielku na colnici v Žiline, a nechcú nám ho uvoľniť ani na vlastné použitie. Volal som dnes aj na ŠUKL ale zákon sa vraj nedá obísť. To čo prišlo na MZ od hlavného odborníka Firmenta teraz čaká na schválenie MZ a následne od ŠUKL a potom by ho nejaká firma mohla k nám doviezť. Takže vyzerá že sme prišli o cca 800eur lebo tovar vraj vrátia do Indie,“ cituje Mesík správu lekára.

„Vládna mašinéria ľahostajnosti a smrti pracuje ako hodinky. Remdesivir tečie,“ dodáva na záver. Na Slovensku podľa Mesíka stále používame na liečbu pacientov s koronavírusom liek Remdesivir a to aj napriek tomu, že zo štúdia Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) z minulého roka hovorí o tom, že tento antivírusový liek nie je účinný v liečbe pacientov s ochorením COVID-19.


Porovnávanie

Mesík sa vyjadril aj k tomu, prečo zverejňuje grafy v ktorých porovnáva rast počtu obetí na Slovensku s vývojom vo Fínsku, Nórsku, Dánsku či Estónsku.

Matovič je ako veľké decko, opája ho dav. Nepripomína vám to niečo?
Ján Čarnogurský píše na facebooku. Vraj si počas sviatkov prečítal spomienkovú knihu Karola Sudora. Cituje z nej slová Karola Murgaša na adresu Alexandra Macha: "Jeho opája dav, šťastný je, keď mu dav tlieska, ale nezáleží mu na tom, prečo... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Michal Filek


„Chceli by Slovensko porovnávať s Českom, Maďarskom či Bulharskom. Nuž tu je poradovník krajín s najvyšším počtom obetí na milión obyvateľov na celom svete. Stačí takáto odpoveď, alebo treba aj komentár? Naozaj je ašpiráciou „obyčajných a rodinných“ a pokorne mlčiacich a prizerajúcich sa masakru “ solidárnych“ absolútne svetové dno? Balkán, Česko, Bulharsko, Maďarsko … tam, kde vládne korupcia, vládne aj smrť,“ uviedol v statuse k tabuľke, podľa ktorej v tomto smere patríme medzi najhoršie krajiny.



Pre rakúske médiá sú obmedzenia Slovákov šokujúce
Včera si ohlásenie plošného testovania (a.k.a. "skríningu") pánom premiérom všimli aj v rakúskych správach, píše advokát Ján Čarnogurský ml. na svojom Facebooku Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič