Raši vyškolil Matoviča ako malého chlapca: Amatér, diletant a s fialkami na očiach
19 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
V čase, keď sa denne nakazia tisícky a zomrú stovky ľudí, vláda Igora Matoviča na dva dni preruší zákaz vychádzania. Keby amaterizmus kvitol, premiér by vyzeral ako rozjarený šašo s fialkami na očiach, uvádza exminister zdravotníctva a poslanec Hlasu Richard Raši. 

Keby amaterizmus kvitol, úrad vlády by vyzeral ako domček zasypaný margarétkami, približuje v názornom videu politik. A premiér Matovič by podľa Rašiho vyzeral takto:



 

"To, že Matovičova vláda je vláda amatérov, je všeobecne známe. Dokazuje to každý deň. Ale to, čo predviedla na poslednom rokovaní, je naozaj vrhol amaterizmu a asi aj diletantizmu. Na Slovensku platí zákaz vychádzania do nedele 24. januára a ďalší sa začne až v stredu 27. januára. Toto sa naozaj nemôže stať nikde na svete, iba na Slovensku. V čase vrcholiacej pandémie, keď sa denne nakazia tisícky ľudí a denne zomrie takmer stovka ľudí, vláda zákaz vychádzania na dva dni preruší. V pondelok a utorok môžeme robiť čokoľvek bez toho, aby nám hrozili postihy od polície či a hygienikov. A pritom obmedzenie mobility je podľa všetkých odborníkov na svete tou najúčinnejšou zbraňou na zabránenie šírenia vírusu," vysvetľuje poslanec Raši.

Raši: Celoplošné testovanie je medicínsky nezmysel
18 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová