Pavol Slota: Zostáva len dúfať, že sa za nás pápež pomodlí
19 | 01 | 2021 I sefredaktor
Pavol Slota v príspevku na sociálnej sieti porovnáva slávny tím basketbalových kúzelníkov Harlem Globe-Trotters, ktorých o.i. prijal pápež František so "slávnym" slovenským tímom vládnych kúzelníkov "Slovak Globe-Trotli." Pod názvom Aká krajina, taký Tím snov kritizuje rozhodnutie Matovičovho kabinetu o celoplošnom testovaní. 


Na obrázku môže byť: 11 ľudí, športujúci ľudia a stojaci ľudia, text, v ktorom sa píše „HARLEM GLOBE-TROTTERS 0 Panont + AKÁ KRAJINA, TAKÝ TÍM SNOV. SLOVENSKÍ GLOBE-TROTLI“


"Na jednej strane svetovo známi profesionálni zabávači, ktorí dajú svojou hrou do pozoru hociktorých majstrov sveta, prijal a požehnal im samotný pápež. A na strane druhej odborne, inteligentne a profesionálne sa tváriaci politici, ktorí sa síce tiež hrajú na zabávačov (áno narážam hlavne na Kolikovú), ale nemali by!" píše syn Jána Slotu.


"Títo súdruhovia dali hlavy dokopy, prizvali aj matematikov, ekonómov, dokonca aj informatikov a vytvorili algoritmus, za ktorý by sa nehanbil ani John Hopkins Institute. Najnovšia "BOMBA" je 9-dňové testovanie, kde testy začnú platiť až ten desiaty ..." prízvukuje Slota mladší.


"Celé Slovensko sa drží za hlavu, svet sa od smiechu drží za brucho a nám zostáva len dúfať v to, že sa za nás pápež pomodlí," uzatvára Pavol Slota.