Ibrahim Maiga: Prví očkovaní sú pokusné králiky
19 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Známy slovenský zabávač, herec a spevák pôvodom z afrického Mali Ibrahim Maiga varuje pred očkovaním proti Covid-19 nedostatočne otestovanými vakcínami, píše o tom na sociálnej sieti.

"Ja sa čudujem že sa niekto dá očkovať, keďže prví očkovaní sú len pokusné králiky. Nikto ešte nevie, aký dopad to bude mať na naše zdravie. Ja radšej počkám, ak sa dá," uviedol.

Prekvapivo sa zastal bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej, ktorá spolu s manželom bola očkovaná prednostne. Podľa nej je to dobrý človek. Negatívne reakcie na jej kauzu Maiga otočil proti vláde Igora Matoviča. "Média sa toho chytili aj premiér, lebo lepšia reklama nie je, aby sa ľudia dali očkovať," vyhlásil.

Maiga považuje za najlepšie očkovanie pohyb na čerstvom vzduchu a športovanie v prírode. Tieto zdravé aktivity takisto propaguje vo videu na svojom facebookovom profile.

Uhrík: Vakcíny proti koronavírusu boli v EÚ schválené pod silným politickým tlakom
Europoslanec Milan Uhrík poukázal na svojich sociálnych sieťach na informácie, podľa ktorých boli vakcíny proti Covid-19 schválené pod "silným politickým tlakom". Ako dôkaz uviedol francúzsky portál Le Monde, ale aj denník Obsever, ktoré tieto... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Timotej Dudka