Taraba: Slovensko je na tom horšie ako krajiny, ktoré majú otvorené reštaurácie a žijú normálne
18 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Opozičný poslanec Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti opäť spochybnil Sulíkov falošný prístup, ako aj plošné testovanie. Vyhlásil, že Slovensko je na tom horšie ako krajiny, ktoré majú otvorené reštaurácie a žijú normálne.


"Nikto na svete tieto povinné testovacie manévre nerobí. Napriek tomu sme úplne najhorší. Sme horšie na tom ako krajiny, ktoré majú otvorené reštaurácie a žijú ako tak normálne," tvrdí opozičný poslanec.

Tarabova tvrdá kritika pokračuje: "Vláda, čo sa priznala, že len v decembri zabila zbytočne 4 300 ľudí, nás pozýva na testovanie heslom: Zachráňme spoločne životy. Z ich úst je to taký cynizmus ako sú heslá z kategórie Arbeit macht frei. Priznáte sa, že ste skántrili tisícky ľudí zbytočne a potom vyzvete iných, aby s vami išli niekoho zachraňovať. Veď to ani neznie dobre. Druhé kolo testovania bude ešte kvalitnejšie ako to prvé, veď nakoniec nad ním sedeli päťkrát za posledných sedem dní."

Poslanec spochybnil kvalitu testov, ako aj falošný postoj ministra hospodárstva a predsedu SaS Richarda Sulíka: "Desať dní staré a dávno neaktuálne testy, ktoré by inak nedali ani psom, lebo sú také nepresné, budú určovať, kto môže ísť do práce a prírody. Za toto hlasoval Sulík, strážca slobody, bojovník, ktorý dal verejný prísľub, že nikdy plošné a povinné testovanie nepodporí. Aspoň na toto je to dobré, že ľudia pochopili, že Sulík nie je bojovník, ale len divadelník a opona padla."

Taraba: Sulík sa len hrá na bojovníka proti Matovičovým nezmyslom
Opozičný poslanec Tomáš Taraba v príspevku na sociálnej sieti uviedol, že minister hospodárstva Richard Sulík to hrá na dve strany a kritizoval falošnú hru strany SaS. Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Taraba kritizoval aj údajnú aj dobrovoľnosť testovania, ako aj to, že testy nakúpila "trnavská firmička": „Vláda dnes zdôrazňuje, že testovanie bude dobrovoľné. Veď dobrovoľne sa môžete rozhodnúť, že nebudete môcť ísť do prírody ani do práce. Trnavská firmička podľa mediálnych informácií už má celkovo od štátu zazmluvnených 72 miliónov eur za testy."

Taraba: Dobrovoľne sa môžete rozhodnúť, že nebudete môcť ísť do prírody ani do práce
18 | 01 | 2021 | sefredaktor