JUDr. Radačovský odkazuje provokatérom: Zastupujem Lučanského rodinu bez nároku na odmenu
18 | 01 | 2021 I sefredaktor

Právny zástupca rodiny tragicky zosnulého generála Lučanského v reakcii na provokácie na sociálnych sieťach deklaruje, že pozostalých policajného exprezidenta  zastupuje bez nároku odmenu. "Zastupovanie vykonávam bez akéhokoľvek nároku na akúkoľvek odmenu a nikdy si ani žiadnu odmenu uplatňovať nebudem," napísal na FB JUDr. Miroslav Radačovský.




Bývalý sudca reaguje na provokácie na sociálnych sieťach, kde sa objavujú tvrdenia a dohady, "za koľko" zastupuje poškodených. "Našiel som aj komentár, kde niekto žiada odo mňa číslo účtu, kde mi má poslať 500 eur," pokračuje.


Radačovský zdôrazňuje, že popri zastupovaní Lučanského rodiny si plní aj povinnosti poslanca EP, pričom  práca europoslanca nemá nič spoločné so zastupovaním v danej veci.






"Vždy som odsudzoval, keď niekto politicky profitoval napr. na smrti nevinných novinárov. Vždy som odsudzoval a odsudzujem, pokiaľ niekto politicky profituje na pandémii COVID-19 a odsudzujem striktne tých, ktorí chcú politicky profitovať na nešťastí p. generála Lučanského, pretože tým len škodia nešťastnej rodine pána generála, ktorá si zaslúži mať pokoj do objektívneho a spravodlivého vyšetrenia nešťastia ich manžela a otca," uzatvára Radačovský.