Modelka Kucherenko išla donaha! Za koľko sa nafotí pre Playboy?
18 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Kvôli obrím perám a neprirodzenému vzhľadu často čelila posmechu. Modelka Silvia Kucherenko (36) sa už dlhšie usiluje byť prirodzená, a preto ju fanúšikovia chvália zo všetkých strán. Najnovšie sa nechala odfotiť hore bez a prezradila cifru, ktorá by ju priviedla k pózovaniu pre Playboy, píše portál Expres.


Ešte nedávno vyzerala Silvia Kucherenko ako živá Barbie. Pery jej zakrývali takmer polovicu tváre, mala výrazné riasy a, pochopiteľne, obrie silikónové prsia.

Nedávno sa však modelka rozhodla pre radikálnu zmenu, pery si nechala zase "vyfúknuť" a svojich fanúšikov potešila oveľa decentnejším vzhľadom. A Keďže od fanúšikov počúva samú chválu, pokračovala vo svojej premene naďalej. Nedávno dokonca modelka priznala, že si uvedomila, ako smiešne predtým vyzerala.



"Nikdy by som nepovedala, že na tých fotkách je tá istá osoba. Dávam to sem, pretože sa stretávam (veľmi často) s názormi, že ženy si dávajú zbytočne umelé veci a je to pravda. Častokrát je to na škodu (tie také komické úpravy mám na mysli), pretože to vyzerá komicky, len nie pekne a dobre. Takže nechajte si poradiť, keď vám okolie povie, že to je už veľa," radí ostatným silikónovým kráskam Silvia, ktorá na svoj Instagram začala pravidelne umiestňovať fotografie "pred a po".



Kucherenko fanúšikov potešila aj tým, že na sociálnej sieti zdieľala svoje pravdepodobne najodvážnejšie fotografie, autorom ktorých je slovenský fotograf Martin Machaj. "Nie som proti jemne odhaleným fotkám, ale musia byť nafotené vkusne a top fotografom," vystrúhala Machajovi poklonu Kucherenko, ktorej sa potom ľudia pýtali, či je reálne, že by v budúcnosti nafotila sexi zábery pre pánsky magazín Playboy.

"Ak dobre zaplatia. Pod 100 tisíc eur nepôjdem," reagovala Silvia.

Kliatba Kollárových ex pokračuje: Najnovšiu nehodu prekonala Balúchová!
S partnerkami Borisa Kollára to ide z kopca. Po autonehode šéfa parlamentu a Mirky Fabušovej či incidente Lindy Antal Rezešovej, pri ktorom ju zavalil kôň, prekonala nehodu na zľadovatenej ceste aj Barbora Balúchová, matka Kollárovho syna... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Timotej Dudka