"Hyenizmus médií v informovaní o pandémii nemá hranice," kritizuje poslanec Taraba
16 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Už dávno je vedecky dokázané, že na stav obranyschopnosti organizmu človeka významne pôsobí jeho psychika. Ak ľudí negatívnymi informáciami udupeme do bahna beznádeje, zabíjame ich aj takto.


"Všade strašia smrťou, ukazujú v správach horiace komíny z krematórií. Hyenizmus médií v tomto nepozná hraníc. Strašiť ľudí, najmä chorých, len negativizmom je vyslovená tuposť." Píše na sociálnej sieti nezaradený poslanec NR SR Tomáš Taraba.

Reprofoto status FB (@Tomáš Taraba)


"Včera som bol so sestrou, anesteziologičkou na pľúcnom oddelení v najväčšej bratislavskej nemocnici a počty hospitalizovaných začali klesať. Takže po akcii premorenia nám budú ukazovať politici poklesy, ktoré už teraz vidia lekári vlastným okom."

"Potom to zase vystrelí, keď si to v tých radoch ľudia porozdávajú." Naráža na premiérom navrhované celoplošné a zjavne povinné testovanie Tomáš Taraba.

"To, čo však kleslo v slovenských nemocniciach rapídne, sú operácie ľudí na čokoľvek ostatné. Budem žiadať v interpelácii ministra, aby tieto čísla zverejnil, nech si uvedomia ľudia, aké je nehumánne vidieť len jednu chorobu a na druhých sa vykašľať." Avizuje poslanec Taraba.

Aj Taraba reaguje: Nerobte z detí väzňov!
V poslednej dobe sa slovné spojenie „psychicky narušený človek“ skloňuje čoraz častejšie. Podobne ako iný poslanci, tak aj Tomáš Taraba reaguje na dnešný predložený návrh na vláde. Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Ivan Mihale