3 dni... 300 životov...
16 | 01 | 2021 I Imrich Kovačič

Poslanec NR SR a Ficov odídenec zo SMER-SD do Pellegriniho HLAS-SD za podpredsedu tejto novej ešte mimoparlamentnej strany Erik Tomáš napísal na svojom Facebooku, že za posledné 3 dni zomrelo na Slovensku ďalších takmer 300 ľudí v dôsledku koronavírusu. Vláda podľa neho za tieto posledné 3 dni nedokázala totiž prijať absolútne žiadne zásadné riešenie kritickej situácie.


"Najprv celý program rokovania zabrala hádka Matoviča a Sulíka o to, kto klamal o plošnom testovaní. Ďalší deň vláda radšej kvôli vnútornému konfliktu ani nezasadla a teraz, keď už konečne zasadla, tak neschválila vôbec nič." píše rozhorčene opozičný poslanec.

"Ľudia zomierajú ďalej a Matovič sa zmôže len na svoj vlastný cynický prepočet, koľko stojí život v každom okrese. Prečo nevypočíta koľko životov mohol zachrániť, keby niečo robil, respektíve keby nerobil “hókusy - pókusy” na ľuďoch." myslí si Erik Tomáš.

"Toto sú tie skutočne odvrátiteľné úmrtia, o ktorých tak rád ako opozičný politik hovoril. Onedlho sa pred úradom vlády rozhorí veľa sviečok..." uzatvára svoj status poslanec Tomáš.

Sulík by mal lepšie výsledky, keby ho Matovič neposlal do Mongolska, píše Cigániková
So Sulíkom by sme mali lepšie výsledky a jasný plán, keby ho premiér neposlal do Mongolska Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič