Doktor Bukovský: Slovenskí vedci ukázali, že antigénové testy sú na 35 % nespoľahlivé
13 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Iba blázon robí dookola to isté a čaká od toho ten iný výsledok, cituje na sociálnej sieti Alberta Einsteina známy slovenský lekár Igor Bukovský, ktorý poukazuje na to, že ďalšie celoplošné testovanie je nezmysel. Odborník vyjadruje podporu všetkým lekárom a politikom, ktorí vedia, že povinné celoplošné testovanie je nezmyselné.

"Oznamuje sa nám nové celoplošné celoslovenské testovanie. Dokonca týždeň čo týždeň. Čo na tom, že je to nezmysel, ktorý takým tým slovenským spôsobom odmietli všetky civilizované krajiny?" pýta sa Bukovský



K statusu pripíja aj video, v ktorom tvrdí, že  Antigénové testovanie je mrhanie finančnými zdrojmi, ľudskými zdrojmi, ale najmä dôverou a lojalitou ľudí.




Bukovský nalieha, že ak vláda Igora Matoviča ignoruje výsledky vedeckého výskumu z celého sveta a aj zo susednej Českej republiky, mala by zobrať do úvahy aspoň údaje získané slovenskými vedcami.


"Tento týždeň prišli výsledky vedeckých testov Biomedicínskeho centra Lekárskej fakulty v Martine na zamestnancoch martinskej univerzitnej nemocnice. Bolo otestovaných vyše 1200 zdravotníkov. Antigénové testy odhalili 15 z nich ako pozitívnych, pričom PCR pridali ďalších osem, teda 23 ľudí bolo otestovaných pozitívne PCR testami. Všetci ľudia prešli antigénovými a PCR testami aj testovaním protilátok. Podľa tohto testovania je zrejmé, že martinskí vedci dokázali, že nespoľahlivosť antigénových testov oproti PCR testom predstavuje mieru asi 30 - 35 percent," varuje Bukovský.

Igor Bukovský naložil ministrovi Krajčímu, médiám aj manipulátorovi z YouTube
Igor Bukovský reaguje na video, ktoré malo brutálne zasiahnuť do jeho práv. Youtuber vytrhol z kontextu lekárove tvrdenia, urobil manipulatívne video a materiál ďalej šíril. Video dokonca zdieľa aj ministerstvo zdravotníctva. Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Petra Demková