Zuzana Belohorcová a jej prvé Vianoce v novom domove. Skromnejšie ako predtým!
11 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Z Ameriky boli zvyknutí na opulentnú výzdobu a na Santu, ktorý priletel 25. decembra, ale s tým je koniec. Tohtoročné Vianoce budú pre Zuzanu Belohorcovú (44) a jej rodinu prvé v novom domove, a to v španielskej Marbelle, informuje portál Blesk.


Tento rok to bude iné, pretože v Amerike mali naozaj obrovský stromček, svetielkujúcu výzdobu a hlavne neskutočný výhľad z mrakodrapu na pláž a osvietené Miami. Ale aj tak si to Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájkom a deťmi Salmou a Neviom užije.

Pred niekoľkými dňami už vyzdobili stromček - tento rok zvolili strieborné ozdoby a v rovnakej farbe aj reťaze. Ozdobili aj samých seba, takže nechýbali ani vianočné čiapočky či tradičné papuče.

Belohorcová vyhrala genetický jackpot: Takto perfektne pred rokmi vyzerala jej mama!
Vek by Zuzane Belohorcovej (44) hádal len málokto. Je pravda, že sa moderátorka o svoju telesnú schránku zodpovedne stará. Pravidelne cvičí, behá a preferuje zdravú stravu. V prímorských oblastiach, kde s rodinou žije, sa na kult tela tiež kladie... Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Aj keď žijú na juhu Španielska, tradícia zostáva československá. "Budeme mať pravé československé Vianoce so všetkými zvykmi a tradíciami, deň pred Štedrým dňom rozkrojíme jabĺčko, aby sme boli zdraví, hádžeme do rohu oriešky, jeme oblátky s medom a na Štedrý večer pripravím pravú slovenskú kapustnicu, zemiakový šalát a miesto kapra kúpim miestnu čerstvú morskú rybu. Samozrejme budú moje preslávenej rezne, chlebíčky a vaječný likér," zverila sa Zuzana.

Po rokoch strávených na Miami, kde si žili americký sen, rodina prežije po dlhej dobe sviatky v Európe.

Michal David o predčasnom dôchodku! Som celkom unavený
Šesťdesiatročný muzikant je s rodinkou už ôsmy týždeň vo svojom dome na španielskom Tenerife. "V Prahe teraz nemám čo robiť, pretože naša brandža nemôže vôbec nič, tak sme tu," tvrdí Michal David (60) podľa portálu Aha!. Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Timotej Dudka