Belousovej za facku Matovičovi Slováci závidia. "Chcel mi ju vrátiť," hovorí dnes
11 | 12 | 2020 I Michal Filek


Pamätáte si na facku, ktorú počas rokovania parlamentu strelila Anna Belousovová vtedajšiemu opozičnému poslancovi Igorovi Matovičovi? Dnes si na ňu zaspomínal aj niekdajší minister školstva Ficovej vlády Juraj Draxler. Dnes jej vraj závidia takmer všetci Slováci. 







"Priznajme si, pre mnohých z nás je dnes najväčšou hrdinkou Anna Belousovová. Pretože ona jediná, už pred rokmi, Igorkovi aj jednu šťavnatú vylepila (a aj vtedy úplne oprávnene). Podľa mňa jej dnes 90 percent Slovákov ticho závidí," napísal






Ku komentáru sa dostala aj Anna Belousovová. A s prekvapujúcim dodatkom, ktorý  dnešnému premiérovi zrejme ku cti slúžiť nebude.




"Mnoho sa vtedy o tej facke popísalo a nahovorilo, ale jedna podstatná vec, ktorá dokresľuje dnešné správanie Matoviča, ešte nezaznela: On mi tu facku chcel vrátiť! To bola jeho prvá reakcia. Keby ho nezastavil vtedajší minister kultúry, som presvedčená, že by to urobil"


Matovič rekordne stráca popularitu. Na Slovensku je unikát
Igor Matovič je zrejme prvým slovenským predsedom vlády, ktorý v priebehu niekoľkých mesiacov od nástupu do funkcie stratil podstatnú časť voličov a sám rapídne klesol v rebríčkoch dôveryhodnosti, napísal portál aktuality.sk. Čo je za tým?... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Michal Filek