Zuzana Plačková má nové plastiky tváre! Zaplatila za ne neuveriteľné peniaze
11 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Zuzana Plačková (29) nedávno podstúpila u presláveného ukrajinského chirurga, ktorého služby pred pár týždňami údajne mala vyhľadať aj speváčka Dara Rolins (47), plastickú operáciu tváre. Za ňu vysolila horibilnú sumu 33 tisíc eur, informuje portál Blesk.


Vplyvná influencerka si zrejme uvedomila, že na to, aby bola so svojim vzhľadom spokojná, jej filtre a rôzne aplikácie na vylepšovanie tváre nestačia, a tak sa rozhodla konať. Odletela do Kyjeva za vyhláseným plastickým chirurgom a za vylepšenú tvár zaplatila 33 tisíc eur. Okrem faceliftingu si nechala rozpustiť obrie pery, ktoré si roky nechávala "prifukovať".



"Za túto operáciu som zaplatila presne 33 tisíc eur," šokovala brunetka. Vzápätí sa pochválila aj prvou fotkou, na ktorej ju ľudia nespoznávali. Zo Zuzy sa stal iný človek, vyzerá mladistvejšie, čerstvo a hlavne už nemá "kačací pysk". "Všetko má svoj čas a bude trvať niekoľko mesiacov, než si všetko sadne, opadnú opuchy a bude to dokonalé. Ale už sa na to strašne teším," netají svoje nadšenie Plačková.

Nová tvár ju síce stála balík, ale Zuzana je na tom rok pred tridsiatkou dobre aj napriek pandémii a zarába čoraz viac, a tak si niečo také môže ľahko dovoliť.

To, aká je jej pravá tvár, mohli vidieť diváci v jej reality show na Jojke, odvysielanej pred rokom v novembri 2019, kde sa ukázala plnšia v tvári aj s kilami navyše.

Belohorcová vyhrala genetický jackpot: Takto perfektne pred rokmi vyzerala jej mama!
Vek by Zuzane Belohorcovej (44) hádal len málokto. Je pravda, že sa moderátorka o svoju telesnú schránku zodpovedne stará. Pravidelne cvičí, behá a preferuje zdravú stravu. V prímorských oblastiach, kde s rodinou žije, sa na kult tela tiež kladie... Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Timotej Dudka