Jack videl na vlastné oči vraždu otca. Nasledoval útek do lesa a v ňom desivé zážitky
06 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Veľmi smutný príbeh zažil iba 15-ročný chlapec, ktorý po tom čo videl ako zavraždili jeho otca akoby zázrakom ušiel jeho vrahovi do lesa. Odtiaľ so šťastím zavolal pomoc. Informuje cas.sk.


Tínedžer Jack Gershman (15) si spolu so svojím otcom Arim zašli v lete 3.júla zajazdiť do lesa Tahoe. Netušili však, že výlet bude pre nich posledný. Keď zastavili ich džíp, aby sa zorientovali, objavila sa za nimi modrá štvorkolka, začína s opisovaním smutného príbehu portál cas.sk.
Po vražde otca útek do lesa

Jack (vľavo), si po vražde otca prešiel počas noci v lese doslova nočnou morou. Zdroj: Facebook/ Paige Ari Gershman


Jackov otec Ari sa chcel jej vodiča opýtať na cestu, no skôr ako to stihol urobiť zazneli výstrely a on vypadol z auta. Po streľbe utrpel chlapcov otec smrteľné zranenia. Vystrašenému mladíkovi sa ale podarilo utiecť do lesa, odkiaľ sa pokúsil zavolať na políciu. Žiaľ, nemal tam signál.

Tínedžer ale nestratil duchaprítomnosť a uvedomil si, že musí vystúpiť na jednu z blízkych hôr, odkiaľ zavolá pomoc. „Keď som bol dosť vysoko, pozrel som sa na svoj telefón a mal som jednu paličku signálu. Okamžite som zavolal políciu,“ cituje jeho slová portál People. Pokyny polície boli jednoduché, Jack mal ostať na mieste, aby ho našli vrtuľníky.

Ohavná vražda: Otec odrezal spiacej dcére hlavu kosákom, dostal iba deväť rokov väzenia
Celý svet obletela pre väčšinu civilizovaných ľudí ťažko predstaviteľná správa o šialenej vražde. Iránec zabil svoju 14-ročnú dcéru, aby očistil česť svojej rodiny. Keď dievča spala, otec jej v jej izbe odrezal hlavu kosákom. Za tento čin teraz... Čítať ďalej
30 | 08 | 2020 | Timotej Dudka

Desivá tma aj vybitý mobil

Arim podľa jeho manželky Paige z neba pomohol ich synovi chytiť mv lese obilný signál. Zdroj: FB / Paige Ari Gershman


Všetko ale skomplikovala nielen tma, ktorá o pol siedmej večer padla na krajinu, ale aj skutočnosť, že sa mu vybil telefón. Videl síce ako nad ním lietajú, les bol však príliš hustý na to, by ho po zotmení videli. Zúfalý chlapec sa začal obávať o svoj život. Nevedel totiž, či po ňom nepátra aj strelec, ktorý mu zavraždil otca. Jack mal oblečené len tričko a krátko nohavice, a tak mu nezostávalo nič iné len sa schúliť pod kríky a prečkať chladnú noc.

Našťastie, všimol si svetlá priehrady, a tak sa na ďalší deň k nej vydal. V lese sa v tom čase už nachádzali aj dva tímy policajtov so psami, ktoré ho už hľadali. Štvornohí policajti Champ a Beedo upozornili svojich kolegov na slabý zvuk a zachytili stopu. „Začul som, ako niekto kričí moje meno,“ spomína si na šťastný okamih Jack.

Hrôza v živom vysielaní: Exmanžel polial vlogerku benzínom a zapáli!
Vlogerku exmanžel polial benzínom a zapálil počas jej živého vysielania. Známa čínska influencerka Lamu pri tom utrpela vážne popáleniny a zomrela. Čítať ďalej
04 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Pomohol mu mŕtvy otec?

Arim a Paige. Zdroj: FB / Paige Ari Gershman


O niekoľko hodín neskôr sa tínedžer napokon stretol s vydesenou mamou Paige a strýkami. „Bol špinavý od hlavy po päty. Okamžite som ho objala,“ povedala šťastná Paige, ktorá verí, že synovi pomohol traumatický zážitok prežiť zosnulý otec. „Celý čas som si v duchu opakovala, aby mu pomohol. Neexistuje žiadny dôvod, ako chytil signál. Nikto v tej oblasti ho nikdy nemá. Pomohol mu Ari,“ dodala podľa portálu cas.sk šťastná matka.

 

 

Hrôza: Krásnu tanečnicu naporcioval otec nožom na kebab! Do väzenia ale nechcel, bál sa koronavírusu
Rodinná hádka sa skončila veľkou tragédiou. Mladá Didem Usluová († 32) brutálne zomrela rukou vlastného otca, keď vraj domov prišla opitá, hádala sa a hovorila vulgárne. Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.