Mimoriadne tragická nehoda: Po zrážke dodávky a nákladného auta sú štyria mŕtvi!
30 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Ďalšia veľká tragédia na ceste. Pri strete dodávky a nákladného auta boli okre štyroch mŕtvych a ďalší dvaja ľudia zranení. Informáciu priniesol Blesk.


Veľmi tragická autonehoda sa stala v piatok okolo pol druhej popoludní na ceste I. triedy medzi obcami Holice a Chvojenec na Pardubicku v Čechách. „Hlavný ťah z Hradca Králové na Vysoké Mýto je uzavretý. Odklon dopravy na mieste vykonávajú policajti cez Horní Ředice,“ informovala podľa českého bulvárneho denníka Blesk polícia na Twitteri.
Štyrom pasažierom už pomoci nebolo

Policajná hovorkyňa serveru Novinky.cz potom nehodu spresnila. „Došlo k čelnému stretu nákladného auta a dodávky. Štyria ľudia na mieste zomreli, ďalší dvaja sú zranení. Všetci boli z dodávky,“ uviedla hovorkyňa polície Lenka Vilímková.

„Išlo o zrážku dodávky a nákladného automobilu. V posádke dodávky sa na mieste už nepodarilo obnoviť základné životné funkcie u štyroch pasažierov. Dve osoby potom vo vážnom stave transportovali do nemocnice v Hradci Králové,“ povedal Blesku hovorca záchrannej služby Aleš Malý. Podľa hovorkyne hasičov Venduly Horákovej bolo nutné vyprostenie všetkých osôb z dodávky. Príčiny nehody sú v šetrení, cestu museli uzavrieť, uzatvára český Blesk.

Tragédia na D1: V aute po hromadnej havárii zhoreli matka s dieťaťom
Diaľnica D1 pri Brne sa dnes dopoludnia stala dejiskom hromadnej havárie áut, po ktorej je bilancia desivá - traja mŕtvi z toho jedno dieťa. O nehode informuje webový portál blesk.cz. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.