Buď oni, alebo ja! Princ Harry dostal od Meghan ultimátum
30 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan dala princovi Harrymu ultimátum. Údajne si mal vybrať, či chce vídať ju, alebo zvyšných členov svojej rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tým, že Meghan už pred mnohými mesiacmi chcela, aby Harry nadobro opustil kráľovskú rodinu a presťahoval sa s ňou, píše portál Stars24.


Podľa časopisu Life & Style dala Meghan svojmu manželovi ultimátum. Musel si vraj si vybrať, či sa bude vídať s ňou, alebo so svojou rodinou. Meghan údajne tvrdila, že sa už nedokáže vyrovnať so stresom, ktorý so sebou prináša pozícia vojvodkyne.

Bývalá herečka tak údajne prišla s riešením a presvedčila princa Harryho, aby opustil kráľovskú rodinu. Zdroj časopisu ďalej tvrdí, že sa obaja mali presťahovať.

Užívatelia sociálnych sietí sú ako drogovo závislí, tvrdí vojvodkyňa Meghan
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan (39) prirovnala užívateľa sociálnych sietí k drogovo závislým. Manželka princa Harryho (36) tvrdí, že ona žiadne podobné problémy nemala, hoci používala ako herečka Instagram, Twitter aj Facebook dlhé roky, informuje... Čítať ďalej
17 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Anonymný zdroj dodal, že Meghan varovala princa Harryho, že ak sa nepresťahuje, ich manželstvo skončí. „V tejto chvíli je to ona alebo jeho rodina a Harry si vybral svoju ženu,“ píše magazín s tým, že sa princ Harry dlho nerozmýšľal, pretože v Amerike sa vždy cítil dobre.

Celý Meghanin plán znie ako pritiahnutý za vlasy, a pravdepodobne to tak skutočne je. Podľa serveru Gossip Cop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa totiž niečo podobné objavilo už zhruba pred dvoma rokmi.

Vtedy sesterská redakcia časopisu odzrkadlila v magazíne Star podobný článok, s tým rozdielom, že sa Meghan s Harrym mali presťahovať do Ameriky. Tam sa síce presťahovali, nie je však známe, že by sa Meghan mala vyhrážať rozvodom.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/30/odhalena-spoved-princeznej-diany-%e2%80%a036-zivot-s-charlesom-bol-peklo/