Jaromír Jágr prezradil, čo si myslí o rúškach a iných vládnych nariadeniach
29 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Mnoho slávnych osobností dáva najavo svoj postoj k vládnym opatreniam proti šíreniu koronavírusu. Teraz o nich prehovoril aj legendárny Jaromír Jágr. Čo si myslí o rúškach a ďalších nariadeniach?


Ako píše portál Stars24, pochopiteľne sa mu nepáči, že sú zakázané hokejové stretnutia, a to aj v prípade profesionálov, pre ktorých je šport živobytím. „Je to nepríjemné. Osobne s tými nariadeniami moc nesúhlasím, ale to človek asi nezmení,“ povedal podľa webu super.cz.

Jaromír Jágr zmenil výzor: Je z neho strašidlo!
Halloween, pri ktorom sa ľudia obliekajú do strašidelných kostýmov, sa slávi až budúcu sobotu, ale Jaromír Jágr (48) na neho trénuje už teraz. Len teda nie je úplne isté, za čo vlastne ide, píše portál Aha!. Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Vzhľadom na súčasný vývoj epidémie v Česku to navyše nevyzerá, že by sa na tom v blízkej dobe malo niečo zmeniť. Legendárnemu hokejistovi však robia problém aj ďalšie opatrenia.

Rúška sa Jágrovi podľa svojich slov tiež zrovna nepáčia. „To sa nedá. To si radšej ľahnem doma a nikam von nejdem,“ zveril sa.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/28/posledna-rozlucka-s-ladislavom-duskom-%e2%80%a077-kto-nemohol-do-kaplnky-niesol-aspon-rakvu/