Priznanie Paľa Haberu: Koronavírusu už má plné zuby!
28 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Paľo Habera bezpochyby zažil po pracovnej stránke oveľa lepšie roky, než je tento, nakoľko už to na žiadne veľké kšefty naozaj nevyzerá. Niet preto divu, že si na nedostatok práce posťažoval, píše portál Stars24.


Hudobníkom, rovnako ako zástupcom mnohých iných profesií, pandémia práve veľmi nepraje. Od jarných mesiacov sa o tom na vlastnej koži presvedčil aj Paľo Habera, ktorý si bezpochyby rok 2020 maľoval inak.

Do leta aspoň sedel v porote SuperStar, teraz už ale naozaj moc nemá do čoho pichnúť, čo tiež dáva na sociálnych sieťach najavo. Cez uplynulý víkend tak zverejnil na Instagram fotografiu, na ktorej sa váľa na lavičke.



V sprievodnom texte dal jasne najavo, že súčasnej situácie, kedy nemôže koncertovať, už má po krk. „Nič nerobiť je občas fajn, ale všetko má svoje limity,“ posťažoval sa fanúšikom muzikant.

Habera následne deklaroval, že by sa rád objavil zase na pódiu. „Mám rád svoju prácu (a určite nielen ja), hranie a spievanie mi chýba,“ dodal.

Paľo Habera bol v Česku ocenený za kultúrne zásluhy: Necítil sa na to?!
Pavol Habera sa preslávil ešte za čias spoločného štátu s našimi českými susedmi a v týchto dňoch sa dočkal aj ocenenia od českého štátu. Čo na to hovorí? Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka