AKTUÁLNE: Moniku Jankovskú eskortovali pred prokurátorku! Schyľuje sa k výpovedi proti mocným?
27 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Bývalá štátna tajomníčka Monika Jankovská je opäť na scéne. Tentokrát sa dostavila pred prokurátorku, kde bude vypovedať.


Už dávnejšie sa pokúšala dostať Jankovská pre vyšetrovateľa NAKA, ktorému chcela zrejme porozprávať zaujímavé veci. Vtedy to neodporučila prokurátorka, ktorá to však neskôr predsa len povolila. A teraz je Monika Jankovská u nej a zrejme sa rozrospráva o ďalších osobách z vysokej politiky, súdnictva či prokuratúry, ktorí páchali trestnú činnosť.

Budú padať hlavy!? Od rána Topky.sk monitorujú dianie na Úrade špeciálnej prokuratúry v Pezinku. Pretože práve v týchto chvíľach sa v útrobách stráženej budovy odohráva dlho očakávané stretnutie bývalej štátnej tajomníčky Moniky Jankovskej s prokurátorkou Valériou Simonovou. Informácie Topky.sk z prostredia justície hovoria o tom, že Jankovská prišla Simonovej ponúknuť svedeckú výpoveď proti mocným tejto krajiny, výmenou za nižší trest.

Výpoveď bývalej štátnej tajomníčky môže spustiť ozajstnú BÚRKU a zatýkanie na najvyšších miestach, píšu Topky.sk. Krátko pred deviatou prišiel do budovy aj advokát Moniky Jankovskej Peter Erdös. „Mám vyrozumenie o úkone, viac k tomu v tejto chvíli nemôžem povedať,“ povedal pre Topky.sk advokát.

O kom chcela a nemohla rozprávať Jankovská?
“Jankovská chcela prehovoriť o oligarchovi. Narazila.” píše sa v komentári Daga Daniša. A spomínajú sa aj iniciály “exministra”. Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Ivan Brožík