ODHALENIE: S Kollárom v havarovanej limuzíne sedela aj bývalá finalistka Miss, ktorá skončila na JIS-ke!
25 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Predseda parlamentu Boris Kollár mal v sobotu podvečer vážnu nehodu, po ktorej mu v nemocnici zistili zlomeninu druhého stavca na chrbtici. V aute sa s ním však viezla aj bývalá sexica z Miss Universe.


Podľa prvotných informácií sa pre nehode, keď do vozidla predsedu parlamentu narazilo zboku na križovatke v Podunajských Biskupiciach druhé osobné auto, zranil nielen samotný predseda hnutia Sme rodina, ale aj jeho ochrankár a vodič vládnej limuzíny. Ako sa teraz ukázalo, vo vozidle s ním bol ešte niekto ďalší, o ktorom, ako píše portál Topky.sk, nikto dlho nehovoril!
Predseda parlamentu á zlomený stavec

Krátko po nehode uviedol hovorca ministerstva vnútra Peter Lazarov, že osobný ochranca šéfa parlamentu bol ľahko zranený a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov absolvuje lekársku prehliadku. Borisa Kollára medzitým presunuli na Kramáre. „Predseda Národnej rady pán Boris Kollár bol prvotne prevezený do Nemocnice sv. Michala, kde absolvoval základné vyšetrenia. Aktuálne sa predseda parlamentu nachádza v Univerzitnej nemocnici na Kramároch v stabilizovanom stave a pri vedomí,“ informovala jeho hovorkyňa Michaela Jurcová, pričom predseda Národnej rady má mať zlomený druhý krčný stavec a liečiť sa bude niekoľko týždňov.
V aute bola osoba, ktorá tam byť nemala!

Miroslava Fabušová skončil po nehode v nemocnici na JIS-ke. Zdroj: Instagram Miroslava Fabušová


O štvrtej osobe vo vládnej limuzíne sa ale nevyjadroval a nehovoril nikto. Podľa portálu Topky.sk sa vedelo iba to, že ide o ženu. Do redakcie Topky.sk sa už v noci dostali informácie, že v luxusnej limuzíne sa s Kollárom, jeho ochrancom a vodičom viezla bývalá finalistka Miss Universe z roku 2001 Miroslava Fabušová, ktorá by sa ako bežná civilná osoba vo vládnom vozidle nachádzať nemala, keďže je určené iba na štátne účely. To, že nejde o žiadne špekulácie a Fabušová sa v nej skutočne nachádzala, potvrdila ona sama.

„Som na JIS-ke. Ťažko teraz hovoriť, aké sú prognózy,“ priznala pre týždenník Plus7dní známa bratislavská sexica, ktorá sa momentálne živí ako modelka a make-up artistka. K tomu, čo v sobotu večer robila v aute predsedu parlamentu sa však vyjadrovať nechcela a podľa Topky.sk odmietla hovoriť aj o ďalších detailoch nehody s tým že „to nebude komentovať“.

Mimoriadna správa: Boris Kollár mal vážnu autonehodu. Je zranený!
Nešťastia neobchádzajú ani našich ústavných činiteľov. Dnes sa o tom mohol presvedčiť aj predseda parlamentu. Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.