Borat napálil Trumpovho právnika: Ruka v nohaviciach!
24 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Slušnú facku dostala prezidentská kampaň Donalda Trumpa (74). Jeho osobný právnik a niekdajší starosta New Yorku Rudy Giuliani (76) sa totiž v kompromitujúcej pozícii objavil v novom pokračovaní Borata, filmu komika Sacha Baron Cohen (49). To celé len pár dní pred voľbami USA, píše portál Aha!.


Satiristický film, v ktorom Cohen ako Borat, prostý obyvateľ Kazachstanu na cestách v USA, „napálil“ nejedného politika, zachytáva Giulaniho s rukou v nohaviciach, ako leží na posteli a nad ním sa skláňa mladučká novinárka - v skutočnosti bulharská herečka Maria Bakalovová (24), ktorá vo filme stvárňuje Boratovu pôvabnú dcéru.



Práve Borat nakoniec vtrhne do izby a za právnikom, ktorý sa dá urýchlene na ústup, kričí ironicky: „Je jej pätnásť, je na teba príliš stará!“ Giulianiho objhaboba ale dvakrát presvedčivá nie je. Všetko na neho vraj bolo narafičené. „Celé je to vykonštruované! Po zložení nahrávacieho zariadenia som si len dával košeľu späť do nohavíc,“ vysvetľuje Giuliani, ako sa mu dostala ruka do nohavíc.

Budúcnosť Izraela závisí od znovuzvolenia Trumpa (Joel B. Pollak)
Komentár Joela B. Pollaka (Breitbart) Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Diana Zaťková