“Ma se*eš, v oblečíku, taký tenký!...Nedokážeš NIČ!” Kemka vo videu Matovičovi riadne naložil
22 | 10 | 2020 I Ivan Brožík

"Sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo" a tak sa ľud začal baviť na osemročnom videu. Kraľuje sociálnym sieťam a zlepšuje koronadepresiu každému, kto si ho pustí.


Aspoň na chvíľu, keď už nás čaká ten lockdown! Vráťme sa v čase, keď sme o pandémii ani len netušili a pán premiér ešte nebol pán premiér. Hoci - ten je aktuálne najvýraznejšou postavou dneška. Práve v súvislosti s ním začalo po internete kolovať video, v ktorom munaložil herec Juraj Kemka a ktorému vdýchol nový život portál topky.sk.

Premiér Igor Matovič to fakt nemá ľahké. V podstate ani nezačal vládnuť a už sa o výhru nad ním pokúšala prvá vlna pandémie, ale - ako sa ukázalo - márne. S druhou už je to inak. Premiér nateraz márne okrem bežných politických záležitostí musí riešiť aj preventívne opatrenia, ktoré by mali spomaliť alebo v ideálnom prípade úplne zastaviť šírenie zákerného vírusu.

Premiérova snaha naráža na dané limity a systém "sľubujem čo som sľúbil a odvolávam čo som odvolal" nie je proti Covidu príliš účinný. Npokon, premiér neúčinkuje v Pyšnej princeznej v úlohe popleteného kráľa, ale riadi Slovensko.A tak je naozaj výsostne aktuálny herec Juraj Kemka, ktorý vo viedeu premiérovi nakladá, koľko sa len doň vôjde.



Nedokážeš NIČ! Herec Kemka  video - Partička čelovka Matovič YouTube.com

Ide o zábery z kedysi obľúbenej šou Partička. Dvojica v zložení Juraj Kemka a Robo Jakab, hádajú mená, ktoré majú napísané na papieri prilepenom na čele. Druhý zo spomínaných tam mal uvedené „Igor Matovič“. No a jeho kolega mal za úlohu, ho svojimi odpoveďami naviesť na identifikáciu tohto mena.

Celé to nabralo grády, keď sa Jakab/Matovič opýtal či niečo dokáže. „Nedokážeš nič! Nič si nedokázal, len sa presúšaš s tým zemitým pred kamerami. Vybavené šlus!“ zahlásil Kemka, čím narážal na Matovičove večné spory s Alojzom Hlinom. Celé to už len zaklincoval odpoveďou na ďalšiu otázku: „A prečo ma pozerajú ľudia, keď nič nedokážem?“ „Lebo ľudia sú sprostí!“ odznie vo videu.

Video sa v týchto dňoch stalo virálnym.

To, čo chce Matovič, je protiústavné! Slová právnika isto premiéra nepotešia
Môže štát nariadiť testovanie obyvateľstva pod hrozbou pokuty či karantény? Právnik si myslí, že problém môže byť vo vynucovaní účasti a následných trestoch. Čítať ďalej
21 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.