Kritizuje koaličných partnerov za účasť na zasadnutí Ústredného krízového štábu, tvrdí Matovič
11 | 10 | 2020 I SITA

Niektorí členovia Ústredného krízového štábu sa zasadania zúčastnili iba na chvíľu a nepočúvali argumenty. Vo svojom profile na sociálnej sieti to uviedol predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO). Jeho výhrady boli pravdepodobne namierené voči koaličným partnerom.


„Hoci majú povinnosť byť na Ústrednom krízovom štábe, prídu tam na chvíľu, nevypočujú si argumenty ... v pohode si oddídu na obedík, hoci koniec zasadnutia najdôležitejšieho krízového štábu je v nedohľadne ... a idú sa opäť hrať na pekných pred médiá ako počas prvej vlny. To naozaj v čase, kedy ide o záchranu stoviek životov a ochranu tisícok ľudí pred celoživotnými následkami COVID-19, sa musíme hrajuškať na svoje percentíčka?,“ napísal Matovič v statuse.

Útoky v médiách na členov Pandemickej komisie a Ústredného krízového štábu podľa neho výrazne znižujú šancu, že ľudia budú následne ochranné opatrenia dodržiavať.

Pandemická komisia navrhuje zatvoriť reštaurácie, zástupcovia SaS sú zásadne proti
Pandemická komisia navrhuje zatvoriť reštaurácie, zástupcovia SaS sú zásadne proti. Počas rokovania Ústredného krízového štábu to uviedol minister hospodárstva a predseda strany Richard Sulík. Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | SITA